bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Хакатон громадських ініціатив
09.07.2021

14 — 15 липня (10:00 — 13:00) на платформі ZOOM відбудеться дводенний Хакатон громадської активності — нетворкінгова онлайн-подія для громадських активістів Донецької, Луганської та Херсонської областей, що проводиться в межах програми «Академія громадського активізму».

Метою Хакатону є промоція співпраці та мережування громадських активістів/ок Сходу та Півдня України. Захід матиме дві основні складові: відкриту для усіх охочих тренінгову частину та непублічну — групову роботу над концепціями проєктів, розроблених коаліціями учасників/ць Академії.

Пiд час непублічної частини уже сформовані коаліції учасників/ць зможуть презентувати свої ідеї щодо вирішення актуальних проблем у регіоні, допрацювати їх із профільними менторами/ками, взяти участь у пітчингу проєктів та подати свою заявку на грант у 200 000 грн. Ця складова дозволить вдосконалити навички учасників щодо підготовки проєктів та їх презентації, посилити зв’язки між активістами/ками та втілити ефективні та креативні рішення для наявних проблем у регіоні, містах та громадах.

Участь у заході візьмуть представники/ці Фонду Східна ЄвропаІнтерньюз-Україна, проєкту USAID «Демократичне врядування у Східній Україні»Кабінету Міністрів України, органів місцевого самоврядування. А також — кращі тренери/ки та фахівці/чині із громадського активізму та комунікацій, ментори/ки та самі учасники/ці АГА2021.

Подія буде цікава:

  • громадським активістам/кам із Луганської, Донецької та Херсонської областей;
  • представникам/цям органів місцевого самоврядування зазначених регіонів;
  • усім охочим дізнатися більше про особливості громадської діяльності на місцях, прокачати свій лідерський потенціал та навички проєктного менеджменту.

Реєстрація відкрита до 13 липня, 18:00. Лише зареєстровані учасники/ці зможуть доєднатися до трансляції та поставити свої запитання у прямому ефірі.

Тренінгова складова Хакатону дозволить отримати корисні знання та навички із заповнення грантових заявок, організації регіональних ініціатив, комунікаційної складової та розвитку лідерського потенціалу.

Серед спікерів/ок:

  • Ірина Соловей, стратегиня з розвитку спільнот, президентка громадської організації Garage Gang, співзасновниця платформи соціальних інновацій «Велика Ідея».
  • Ізабелла Хруслінська (Польща), публіцистка, громадська діячка та керівниця багатьох проєктів для медіа в Україні.
  • Дзвенислава Новаківська, фахівчиня з комунікації змін і трансформаційних стратегій. Викладає стратегічні комунікації в Інституті лідерства та управління УКУ. Авторка лідерської тематики на НВ.
  • Давід Стулік (Чехія), старший аналітик дослідницького центру «Європейські цінності» в Празі. Протягом 12 років був речником делегації Європейського Союзу в Україні. Наталія Климова, фахівчиня з організаційного розвитку неприбуткових організацій, менеджерка грантових програм ІСАР Єднання.
  • Марина Говорухіна, консультантка та тренерка зі стратегічної комунікації з 11-річним досвідом. Допомагала в розробці комунікаційної стратегії для більше 50-ти громадських організацій. Засновниця клубу піарників/ць «Клуб Піранья».

Інформація про спікерів/ок та тренерів/ок із датою та часом виступів — за посиланням.

Також на ФБ-сторінках Інтерньюз_Україна, Фонду Східна Європа та проєкту USAID "Демократичне врядування у Східній Україні" буде доступна відеотрансляція події. Слідкуйте за оновленнями.

Контакти:

Дмитро Зінчук — проєктний менеджер ГО «Інтерньюз-Україна»: [email protected]

Юлія Костащук — координаторка проєктів ГО «Інтерньюз-Україна»: [email protected]

Академія громадського активізму реалізується Фондом Східна Європа та Інтерньюз-Україна за підтримки проєкту USAID «Демократичне врядування у Східній Україні».

«Інтерньюз-Україна» – громадська організація з експертизою на ринку медіа, комунікацій, освіти та консалтингу. Мета організації – утвердження європейських цінностей в Україні через становлення успішних медіа.

Фонд Східна Європа – благодійна неприбуткова українська організація, що розпочала свою роботу у 2008 році. Мета Фонду – допомогти соціальному та економічному розвитку громад України, мобілізуючи ресурси, зміцнюючи громади та підтримуючи партнерство громади, влади та бізнесу.

Проєкт USAID «Демократичне врядування у Східній Україні» — п’ятирічний проєкт Агентства США з мiжнародного розвитку (USAID), направлений на зростання суспільної впевненості та довіри між громадянами та органами влади на сході країни.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.