bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг курс «Жінки за демократію» (Дніпропетровська область)
07.07.2021

Development and Initiative (https://www.facebook.com/developmentngo) шукає учасників на крутий тренінг для активної молоді Дніпропетровської області на тему демократії! Вас чекає насичений тиждень в компанії активістів регіону та досвідчених тренерів з України та Грузії в мальовничому куточку серед соснового лісу!

Проєкт: “Girls4Democracy” (Жінки за демократію)
Коли? 01.08-7.08.2021
Де: Орлівщина, Дніпропетровська область

До участі запрошуємо:
- активну молодь віком від 17 до 30 років
- представників громадських організацій, молодіжних рад, молодіжних центрів, місцевої / регіональної влади, активістів ОТГ Дніпропетровської області
- молодь, що зацікавлена в розвитку демократії та подолання гендерної нерівності в своїй громаді
- молодь, що зацікавлена в проєктах неформальної освіти особливо на рівні міста та області
- молодь, яка готова до активних змін та готова організувати локальний захід в своїй громаді після участі в тренінгу

P.S.Хлопців також дуже запрошуємо, ваша думка та участь дуже важливі ;)

Дедлайн подачі: 18.07.21

Мова тренінгу - українська

Результати відбору: приблизно (!) впродовж 1 тижня після дедлайну всі апліканти отримають результати на свій email. Так, відмови теж відправимо. Однак, просимо терпіння з вашого боку 

Детальніше про проект:
Тренінг курс “Girls4Democracy” об’єднає 24 молодіжних працівників, активістів, молодіжних лідерів, включаючи представників місцевої / регіональної влади, молодіжних рад та політичних партій з Дніпропетровської області для обговорення теми демократії, гендерної складової молодіжного активізму та молодіжної політики. Проєкт має на меті підвищити рівень участі молодих жінок / дівчат у процесі прийняття рішень на місцевому рівні в Дніпропетровській області шляхом активізації місцевої молоді та усунення перешкод / бар’єрів на шляху гендерної рівності.
Цілі проєкту:
- Надати молодим лідерам та працівникам молодіжних організацій / рад та політичних партій компетенції, знання, навички, які необхідні для їх активної участі у місцевій демократії та боротьбі з гендерною нерівністю та дискримінацією. Учасники проєкту стануть мультиплікаторами отриманих знань і досвіду, щоб внести позитивні зміни в свої громади завдяки компетенціям, які вони отримали під час проекту.
- Сприяти поширенню посібників та методології Council of Europe (HYS manual and Revised European Charter on the Participation of Young People in Local and Regional Life) щодо активної участі молоді у місцевому та регіональному житті
- Сприяти підвищенню обізнаності молоді щодо питання демократії, прав людини та гендерної рівності, сприяти проведенню в Інтернеті та поза мережею інформаційних кампаній та налагодження інклюзивного діалогу та співпраці у сфері активної участі та гендерної рівності.

Фінансові умови: за правилами програми проживання (двомісне розміщення), харчування та всі необхідні матеріали під час проєкту забезпечуються організаторами. Кошти за квитки будуть компенсовані після проекту.
Участь в проєкті безкоштовна.

Слідкуйте за новинами на інформаційних каналах ГО:
1) Facebook https://m.facebook.com/developmentngo
2) Telegram @developmentngo https://t.me/developmentngo
3) Instagram @developmentngo https://www.instagram.com/developmentngo

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.