bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінги з розвитку навичок працевлаштування (Вінниця)
24.06.2021

Вінницький регіональний центр інформації «Креатив» оголошує конкурс для молодих людей на участь у серії тренінгів з розвитку навичок працевлаштування через взаємне навчання (по принципу “рівний рівному”), які відбудуться у Вінницькій області у липні-серпні 2021р. Навчання проходитиме в рамках проєкту «Розвиток навичок працевлаштування через навчання молоді за принципом “рівний рівному” у Вірменії, Молдові та Україні - EMPLO(YOU!)TH». Проєкт сприяє розвитку компетентностей молодих людей із сільських та міських територій як викладачів за принципом “рівний рівному” в сфері неформальної діяльності, спрямованої на пошук роботи на місцевих ринках праці у Вірменії, Молдові та Україні (за межами столиць). В Україні проєкт реалізовує Вінницький регіональний центр інформації «Креатив» у партнерстві з Вінницьким обласним молодіжним центр «Квадрат» та Департаментом соціальної та молодіжної політики Вінницької облдержадміністрації.

В рамках проєкту 15 молодих людей з України протягом трьох тренінгів розвиватимуть свої знання та вміння з організації неформальної діяльності в галузі профорієнтації та працевлаштування молоді по принципу “рівний рівному”. Дати тренінгів: 24-27 липня, 28-31 липня, 12-15 серпня 2021р. у м. Вінниця. У випадку погіршення епідеміологічної ситуації тренінгові сесії будуть переведені у режим онлайн.

Участь у тренінгах безкоштовна. Учасники будуть забезпечені необхідними матеріалами, проживанням та харчуванням. УВАГА! Витрати на проїзд НЕ відшкодовуються.

До участі у серії тренінгів запрошуються молоді люди, які:

  • є молодіжними лідерами, менеджерами/координаторами молодіжних проектів, фасилітаторами / тренерами, викладачами, працівниками ОТГ, що працюють з молоддю;
  • готові взяти повноцінну участь у всіх 3-х тренінгах;
  • беруть на себе відповідальність за організацію і проведення післятренінгових заходів з розвитку навичок працевлаштування за принципом “рівний рівному” з молоддю своєї громади;
  • є віком 16-25 років (в обґрунтованих випадках вік може бути більшим);
  • готові у випадку погіршення епідеміологічної ситуації пройти навчання у режим онлайн.

Бажаючих взяти участь у проєкті запрошуємо заповнити анкету до 29 червня 2021р. включно: https://cutt.ly/KnMF28I

Відібрані учасники будуть повідомлені про результати електронною поштою до 5 липня 2021р.

*********

Проєкт «Розвиток навичок працевлаштування через навчання молоді за принципом “рівний рівному” у Вірменії, Молдові та Україні - EMPLO(YOU!)TH» впроваджується консорціумом організацій на чолі з  Europuls - Centrul de Expertiza Europeana та у партнерстві з YIC Gyumri - Youth Initiative Centre NGO (Вірменія), MilleniuM Training and Development Institute (Молдова)  та Kreativ - Vinnytsia Regional Informational Centre (Україна) за фінансової підтримки Європейського Союзу через систему регрантингу на 2021 рік Форуму громадянського суспільства Східного Партнерства.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.