bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Запрошення на тренінг з медичних фінансів у Бердянску 2 липня 2021 року
16.06.2021

Запрошуємо заклади охорони здоров’я взяти участь у проекті «Школа медичних фінансів», який розпочинається одноденним тренінгом з використання Електронного інструменту з фінансового планування для закладів охорони здоров’я VDALO_plan_2.0., що відбудеться 2 липня 2021 року у м. Бердянськ. Загалом в рамках Проекту передбачено провести подібних тренінги ще у Запоріжжі, Дніпрі та Харкові.

VDALO_plan_2.0 дозволяє автоматично сформувати проект фінансового плану ЗОЗ-КНП на плановий період та значно спростити, прискорити та якісно провести процес розрахунку доходів та видатків закладу охорони здоров’я (ЗОЗ) в рамках всіх пакетів, передбачених програмою медичних гарантій (ПМГ), а також оцінити економічну ефективність надання послуг в окремих пакетах ПМГ. Інструмент розроблено за фінансової підтримки Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ).

До участі у тренінгу запрошуються економісти, фінансисти, менеджери ЗОЗ (директор/заступник директора з економічних питань), бухгалтери та інші спеціалісти, на яких покладені функції з фінансового планування ЗОЗ. Учасники повинні представляти ЗОЗ, які мають укладені договори з НСЗУ по програмі медичних гарантій на 2021 рік.

На тренінгу буде представлено досвід застосування електронного інструменту з фінансового планування VDALO_plan_2.0 в лікарнях Запорізького регіону. Захід проводиться у форматі «рівний рівному», планується також активне професійне спілкування, обмін думками, налагодження контактів. Для продуктивної роботи бажано мати з собою власний ноутбук (один на команду ЗОЗ). Значна частина тренінгу буде присвячена відпрацюванню практичних навичок роботи із VDALO_plan_2.0 шляхом виконання групових практичних завдань по роботі з електронним інструментом із використанням власних даних ЗОЗ-учасників.

Очікується, що за результатами участі у тренінгу спеціалісти ЗОЗ отримають навички з автоматизації процесу фінансового планування ЗОЗ та зможуть застосувати безкоштовний електронний інструмент VDALO_plan_2.0. у менеджменті власного закладу.

Участь у заході безкоштовна, передбачено харчування та роздаткові матеріали. Проїзд не відшкодовується.

Для участі у заході потрібно зареєструватися за посиланням https://forms.gle/EDTV3fv5r53aFhck7 Кінцевий термін реєстрації 22.06.2021 до 18.00 (включно). 

Усі зареєстровані учасники отримають персональний лист-запрошення на електронну пошту, вказану при реєстрації.

Тренінг розпочнеться 2 липня 2021 року о 10-00 год. та закінчиться о 17-00 год.

Місце проведення – Головний корпус Бердянського державного педагогічного університету, вул.Шмідта 4, м.Бердянськ.

У разі виникнення запитань – пишіть на електронну адресу 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.