bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Вебінар «Персональні дані: обробка, зберігання, захист»
15.06.2021

Благодійний фонд «Право на захист» та Чернігівський громадський комітет захисту прав людини запрошують взяти участь у вебінарі «Персональні дані: обробка, зберігання, захист». Захід відбудеться 26 червня о 13:00. Участь безкоштовна. 

Під час вебінару поговоримо про те, що ж таке персональні дані; як їх правильно збирати, обробляти та зберігати; визначимо, у чому полягає проблема захисту даних та розберемо основні рекомендації щодо того, як попередити витік персональних даних.

Спікерка заходу — Яніна Ребенкова, спеціалістка з питань розвитку громад БФ «Право на захист», юристка

Форма для реєстрації на захід: https://cutt.ly/TnJYJun 

Реєстрація на захід відкрита до 23:59 25 червня 2021 року. Особи, обрані до участі, отримають лист-підтвердження з посиланням на вебінар на платформі Zoom не пізніше 11:00 26 червня 2021 року (за київським часом).

Зареєстровані учасники, які візьмуть участь у вебінарі, отримають електронні сертифікати про навчання.

Контактна особа — Дар’я Лисенко ([email protected]


Вебінар підготовлений та проводиться за фінансової підтримки Європейського Союзу в межах проєкту «Навчальний онлайн-марафон для громадських активістів та правозахисних інституцій «Рівний-рівному». Зміст заходу є виключною відповідальністю Благодійного фонду «Право на захист», і за жодних обставин не може розглядатися як такий, що відображає позицію Європейського Союзу.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.