bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

17-18 червня на Волині відбудеться тренінг про діалог між владою та мешканцями громади
15.06.2021

Як досягнути ефективного діалогу між місцевою владою та мешканцями громади? Чому без нього не можна реалізувати якісних реформ? Що чекає на Рожищенську та Любешівську територіальні громади (ТГ) в рамках нового проєкту громадської організації Волинський Інститут Права?

Відповіді на ці питання дізнаються учасники  дводенного тренінгу «Основи медіації, побудови та ведення діалогів», що відбудеться 17 – 18 червня поблизу Луцька.

Це навчання буде першим заходом нового проєкту Волинського Інституту Права. Учасники тренінгу зможуть невдовзі використати здобуті знання на практиці. Адже одне із завдань ініціативи – у широкому діалозі влади, шкільних колективів, громадських активістів, батьків учнів та самих школярів напрацювати план розвитку системи освіти Рожищенської та Любешівської громад. В цьому документі буде зазначено  основні завдання розвитку освітньої мережі у вищезгаданих ТГ на 2022 – 2025 роки та передбачено відповідні заходи для їх досягнення.

Все це відбуватиметься в рамках проєкту «Запровадження якісної комунікації та взаємодії влади та громади для успішної реалізації реформ» за підтримки програми «Демократична практика» Міжнародного фонду «Відродження».

Ірина Гайдучик - 098 120 74 55

Контакти

  • Ірина Гайдучик - 098 120 74 55

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.