bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Вебінар «Персональна інформаційна безпека та цифрова гігієна»
10.06.2021

Благодійний фонд «Право на захист» та Чернігівський громадський комітет захисту прав людини запрошують взяти участь у вебінарі «Персональна інформаційна безпека та цифрова гігієна». Захід відбудеться 15 червня о 18:00. Участь безкоштовна. 

Під час вебінару поговоримо про принципи конфіденційності в Інтернеті, цифровий слід та кібербезпеку; розберемо основні засади цифрової безпеки, про які потрібно знати громадським активістам та правозахисникам. 

Спікер заходу — Олексій Зелів’янський, координатор компоненту “Е-послуги” Фонду Східна Європа.

Форма для реєстрації на захід. https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdR-VK6uARrBfk-MPcMCWbwxiNbSv-q4zR2O8HiZeuVCeC4-Q/viewform 

Реєстрація на захід відкрита до 14:00 15 червня 2021 року. Особи, обрані до участі, отримають лист-підтвердження з посиланням на вебінар на платформі Zoom не пізніше 15:00 15 червня 2021 року (за київським часом).

Зареєстровані учасники, які візьмуть участь у вебінарі, отримають електронні сертифікати про навчання.

Контактна особа — Дар’я Лисенко ([email protected]

____________________

Вебінар підготовлений та проводиться за фінансової підтримки Європейського Союзу в межах проєкту «Навчальний онлайн-марафон для громадських активістів та правозахисних інституцій «Рівний-рівному». Зміст заходу є виключною відповідальністю Благодійного фонду «Право на захист», і за жодних обставин не може розглядатися як такий, що відображає позицію Європейського Союзу.

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.