bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Вебінар «Якісний облік в бюджетних установах – запорука достовірної фінансової звітності»
08.06.2021

ВГО Українська бібліотечна асоціація запрошує усіх зацікавлених стати учасником вебінару «Якісний облік в бюджетних установах – запорука достовірної фінансової звітності», що відбудеться онлайн на платформі Zoom.

Тренер: Наталія Іванівна Сушко, кандидат економічних наук, доцент, експерт з управління державними фінансами та бухгалтерського обліку.

Актуальність запропонованої теми вебінару обумовлена процесом реформування системи бухгалтерського обліку та фінансової звітності в державному секторі з урахуванням вимог міжнародних стандартів, вдосконаленням механізму управління фінансами на державному і місцевому рівні, що вимагає підвищення якості облікової інформації, повноти та достовірності даних фінансової звітності.

На вебінарі ви:

  • дізнаєтеся про реформування системи бухгалтерського обліку та фінансової звітності розпорядників коштів місцевих бюджетів на сучасному етапі, що відбувається відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України №437-р «Про схвалення Стратегії модернізації системи бухгалтерського обліку та фінансової звітності в державному секторі на період до 2025 року»;
  • отримаєте навички застосування сучасних вимог законодавства з питань ведення бухгалтерського обліку та складання звітності в державному секторі;
  • отримаєте відповіді на актуальні запитання: як розпоряднику бюджетних коштів визначити облікову політику та організувати бухгалтерський облік? Що є об’єктом основних засобів? Чи існують варіанти оцінки запасів при їх вибутті?

Також будуть розкриті питання застосування національних стандартів (положень) бухгалтерського обліку в державному секторі, плану рахунків та інших нормативно-правових актів з питань обліку і звітності при відображені у обліку інформації про господарські операції з активами та зобов’язаннями та надані рекомендації щодо складання та подання фінансової звітності за І півріччя 2021 року.

Вебінар відбудеться 22 червня 2021 р. з 10:00 до 13:00. Тривалість: 3 години.

Участь у вебінарі за попереднім записом.

Максимальна кількість учасників за реєстрацією – 90 осіб. При наборі групи форма закривається.

Вартість участі – 200 грн. з отриманням сертифікату.

Банкiвськi реквiзити для сплати добровільних пожертвувань:

Всеукраїнська громадська організація Українська бібліотечна асоціація

Код ЄДРПОУ 21656118

р/р UA183209840000026007230080352

в АТ «ПроКредитБанк»

МФО 320984

Призначення платежу: добровільні пожертвування за участь у вебінарі 22.06.2021 р. _________(ПІБ).

Копію платіжного доручення надсилайте на електронну адресу [email protected].

Вебінар проводитиметься на платформі Zoom. Будь ласка, заздалегідь встановіть на свій пристрій (комп’ютер/ смартфон/ планшет) програму Zoom (завантажити https://zoom.us/download).

Зареєстровані учасники отримають покликання для участі у вебінарі 21 червня 2021 р.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.