bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

1-7 липня - 11 Карпатська літня дебатна школа
04.06.2021

Ми дуже раді, що зараз ви читаєте це повідомлення, адже ми готові оголосити про відкриття ще одних дверей, котрі ведуть у літо: старт реєстрації на 7 незабутніх днів у вашому житті, де ви навчитеся дебатам, ораторській майстерності, прослухаєте цікаві тренінги, знайдете безліч нових друзів та відпочинете з користю, адже зараз ви читаєте анонс 11 Карпатської літньої дебатної школи котра відбудеться 1-7 липня 2021р.
 
Протягом 11 років поспіль ми подорожуємо геть від цивілізації, аби на декілька днів віддатися спілкуванню, навчанню і пригоді.
 
На КЛДШ вас чекатиме: відпочинок на схилах мальовничих Карпат, затишний простір, світле небо, польова кухня, пісні біля багаття, цікаві тренінги, активна розважальна програма, нові знайомства та можливість спробувати себе у дебатній грі, безкінечні розмови з друзями про все і ні про що… бачте – доволі просто. Але на виході якась фантастика. Втаємниченим відомо, що словами ту магію описати складнувато, але пережити варто. Тому закликаємо не баритися і реєструватися!
Учасниками школи можуть бути як досвідчені дебатери, так і ті хто тільки почув про дебатний рух.
 
Реєстрація доступна за цим посиланням: https://u.to/qk5bGw та триватиме до 18.06.2021 включно.
 
Також долучайтеся до нашої групи у телеграм: t.me/klds2021 та зустрічі у ФБ https://u.to/6JpbGw 
 
Про COVID-19: ми слідкуємо як за карантинними заходами, так і за настроями суспільства. І обіцяємо вчасно повідомляти про всі можливі зміни в плануванні проведення Школи (також нагадуємо , що розвіяти сумніви можна шляхом звернення до орг. комітету) за посиланням: t.me/kldsh2021

А поки реєструйтеся, готуйте подарунки таємному другу і шукайте файний спальник. Усім⛰ і налаштуйтеся на хороший відпочинок !

Контакти

  • https://t.me/rostislav_barabash

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.