bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Семінар «Кіноклуб медіапросвіти з прав людини Docudays UA як інструмент розвитку громади»
03.06.2021

Міжнародний фестиваль документального кіно про права людини Docudays UA запрошує громадських активістів і активісток, працівників і працівниць закладів культури до участі у триденному семінарі «Кіноклуб медіапросвіти з прав людини Docudays UA як інструмент розвитку громади», що відбудеться 19-21 та 23-25 липня у курортному містечку львівських Карпат Славсько.

Учасники й учасниці семінару матимуть змогу дізнатися, як документальне правове кіно може стати інструментом позитивних змін для окремих цільових аудиторій і громад загалом, як здійснювати адвокаційні кампанії та залучати ресурси, а також як створити кіноклуб і почати творити ці зміни.

Після завершення семінару учасниці й учасники матимуть можливість отримати менторську та експертну підтримку у створенні власних кіноклубів, організації тематичних заходів у своїх регіонах, партнерство в подальшій діяльності організаторів тощо.

Для участі у семінарі просимо заповнити онлайн-заявку.

Останній термін зголошення – 25 червня 2021 р., 24:00.

Про результати відбору учасниці й учасники будуть поінформовані до 30 червня 2021 р. включно.

Організатори компенсовують обраним учасницям і учасникам проїзд автобусом або залізничним потягом (не вище 2 класу Інтерсіті, або купе), забезпечують проживання (двомісне поселення) та харчування.

Захід відбуватиметься із дотриманням заходів безпеки, які діятимуть на той час у регіоні.

Якщо у вас виникатимуть питання – пишіть, будь ласка, на e-mail: [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.