bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Академія краудфандингу 2021 оголошує набір підприємців на навчання
01.06.2021

Академія краудфандингу допоможе підприємцям і підприємницям зі Сходу залучити необхідне фінансування для розвитку власної справи. Краудфандинг — це прозорий та інноваційний інструмент для залучення коштів та підтримки бізнес-ідей громадян, а також гнучке тестування власних ідей та залучення кола лояльних клієнтів. Заявки приймаються до 15 червня включно.

Програма розвитку ООН (ПРООН) в Україні та Seed agency розпочинають набір до Академії краудфандингу 2021. Шукаємо підприємців/ниць та стартапи із Донецької, Луганської, Херсонської та з окремих районів та міст узбережжя Азовського моря Запорізької області – Бердянська, Мелітополя, Токмаку, а також Приморського, Приазовського, Оріхівського, Гуляйпільського, Якимівського та Більмацького районів. Ініціатива реалізується ПРООН у межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Краудфандинг — це прозорий та інноваційний інструмент для залучення коштів та підтримки бізнес-ідей громадян, а також гнучке тестування власних ідей та залучення кола лояльних клієнтів.

Провідні експерти/ки з краудфандингу, копірайтингу, дизайну та соціальних медіа допоможуть підприємцям/ницям залучити необхідне фінансування для розвитку власної справи за допомогою онлайн-платформ та інноваційних методик. Щоб стати учасником Академії краудфандингу, підприємці/ниці мають подати заявку з описом своєї бізнес-ідеї, з роз’ясненням, для чого й скільки коштів їм необхідно залучити. Організатори оберуть 30 заявок найбільш вмотивованих учасників/ць.

Академія краудфандингу це:

  • 3 модулі та 6 днів навчання з провідними експертами-практиками;
  • онлайн-навчання та консультації;
  • супровід у створенні заявки на краудфандинг;
  • запуск кампанії зі збору коштів;
  • унікальний досвід та нові знайомства;
  • можливості знайти партнерів та інвесторів.

Учасники минулих Академій краудфандингу успішно залучили кошти та навіть знайшли іноземних інвесторів для своїх проєктів. Серед прикладів запуску власної справи: наукова-квест гра «Таємна експедиція» (понад 63 000 грн), WalQlike — екскурсії з загадками (понад 60 000 грн), VoltyCo — виробництво електричних велосипедів (понад  270 000 грн), міні-парк для вивчення англійської мови (понад 155 000 грн), приватна початкова школа (понад 35 000 грн), ІТ-освіта для підлітків в Маріуполі (понад 123 000 грн) та створення сімейного кафе в Миколаївці (понад 132 000 грн). Загалом випускники Академії Краудфандингу вже залучили понад 800 000 грн.

Вимоги до учасників:

  • мати підприємство/справу/проєкт, що працює, або презентувати бізнес-ідею та план її втілення:
  • команда щонайменше з 2 осіб, бажано з досвідом маркетингу чи комунікацій;
  • мати власний або партнерський ФОП;
  • готовність інвестувати час та зусилля в навчання в Академії та проведення власної кампанії. Загалом у період з липня по вересень включно  планується провести 6 днів навчання, регулярні онлайн-сесії та виконання тематичних завдань для підготовки кампанії.

Дати та формат навчання:

І модуль – початок липня. Присутність обов’язкова.

ІІ модуль – початок серпня. Присутність обов’язкова.

ІІI модуль – кінець вересня. Присутність обов’язкова.

Відібрані учасники отримають фінальну версію програми, остаточні дати проведення і таймінг на електронну пошту.

❗ ❗ ❗ Прийом заявок триває до ⏳ 15 червня 23:59.

Залишайте свою заявку за ➡️ посиланням. Ми оберемо найбільш вмотивованих учасників/ць і повідомимо про результати відбору після 16 червня!

&Seed – агенція краудфандингу та саморозвитку, спеціалізується на консалтингу та супроводі кампаній із залучення коштів, а також емоційного ресурсу для команд та на персональному рівні.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.