bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг «Участь громадськості: як ефективно захистити свої права та довкілля?» (Львів)
28.05.2021

Запрошуємо 17 червня відвідати тренінг «Участь громадськості: як ефективно захистити свої права та довкілля?»
 
Мета заходу: поінформувати про нововведення в сфері участі громадськості в прийнятті рішень органами влади щодо використання природних ресурсів, спростувати основні міфи щодо участі громадськості та надати інформацію, як змусити чиновників враховувати ваші зауваження та пропозиції громадськості під час прийняття рішень.
 
Тематика тренінгу стосуватиметься процесів прийняття рішень органами виконавчої влади, органами місцевого самоврядування в процесі містобудування, в процесі ОВД, надання дозволів на використання природних ресурсів та забруднення довкілля. Також на тренінгу громадськість ознайомиться із законодавчими рамками та практикою участі громадськості на загальнодержавному рівні: коментуванні законів, підзаконних нормативно-правових актів.
 
Тренер: Ольга Мелень-Забрамна, керівник юридичного відділу МБО «Екологія-Право-Людина».
 
Коли? 17 червня 2021 р., 10:00 - 16:30
 
Де? м. Львів, «Євроготель» (вул. Тершаковців, 6А)
 
Тренінг відбудеться з дотриманням протиепідеміологічних норм!
 
Для участі в тренінгу заповніть, будь ласка, анкету до 18:00 7-го червня: https://bit.ly/3bZRixx Учасники будуть забезпечені харчуванням, проживанням (у двомісному номері), та квитками за умови відвідування усіх блоків тренінгу. Прохання самостійно не купувати квитки! З Вами зв’яжеться логістична компанія. З поміж усіх заявників на участь буде проведено відбір, про результат Вам повідомлять на електронну адресу, яку Ви вкажете в анкеті.
 
Зверніть увагу! 16 червня за тією ж адресою у Львові відбудеться інший тренінг «Безпека громадської діяльності у сфері охорони довкілля». Якщо ви зацікавлені взяти участь і в цьому заході, будь ласка, заповніть також іншу анкету. Деталі - на сайті ЕПЛ (https://bit.ly/3yIqxYc).
 
Захід відбуватиметься в рамках проєкту «Зміцнення екологічної демократії в Україні», що реалізується МБО «Екологія-Право-Людина» за фінансової підтримки Фонду демократії ООН.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.