bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Освітній Weekend просто неба у Чернівцях
26.05.2021

З 11:00 до 18:00 6 червня у сквері Чернівeцького міського палацу дітей та юнацтва події відбуватимуться у трьох секторах: англійська для дітей, підлітків та дорослих; практичні курси з медіа- та фінансової грамотності; а також воркшопи з ораторського мистецтва, жестової мови тощо.

Так, на заняттях з англійської про природу (Nature) зможуть поговорити діточки 7-10 років; плани на літо (My summer: hobbies and rest) обговорять ті, кому 12-15 років; а помріють про ідеальну відпустку (My vacation) дорослі.

Про секрети успішної комунікації в інтернеті та про те, як відрізнити фейк від правди, розкажуть у секції медіаграмотності, а про банки, рахунки, платіжні картки та про фінансове шахрайство пояснять у секції фінансової грамотності.

Майстер-клас з ораторського мистецтва від акторки Чернівецького академічного обласного українського музично-драматичного театру, секрети використання свого голосу на повну потужність від радіожурналістки та воркшоп із малювання у віртуальній реальності у програмі “Tilt Brush” від культурного менеджера та письменника – це лише невеличкий перелік того, що очікує на вас у третьому секторі.

Відкрита попередня реєстрація на акцію!

Проведіть недільний день цікаво та з користю!

Нагадуємо: всі події Гончаренко центру безкоштовні

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.