bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Реєстрація на FUNdraiser розпочинається вже 24 травня 2021 року!
24.05.2021

 

Фандрейзинг це мистецтво поєднувати цифри та емоції, Google Sheets і актуальний порядок денний. При цьому фандрейзинг може бути і зрозумілим, і крутим, і фановим. Понад 100 інструментів для залучення ресурсів та управління фандрейзинговою діяльністю, представлених на FUNdraiser, точно вас в цьому переконають!

Навчальна інтерактивна платформа FUNdraiser (https://fundraiser.games/) створена для молоді та молодіжних працівників, щоб через комплексе навчання з фандрейзингу створювати та мотивувати на проєкти з громадської безпеки та соціальної згуртованості. Щоб щось створити, запалити серця людей, покращити чиєсь життя, потрібні ресурси. І нехай залучення необхідних ресурсів вимагає долати виклики, за допомогою FUNdraiser ви упевнитесь, що фандрейзинг - це не синонім стресу, а можливість для розвитку.

24.05-6.06 Реєстрація молодіжних команд з Луганської та Донецької областей на платформі FUNdraiser

1.06-31.07 Фандрейзинг-челендж з зануренням у вивчення стратегічного фандрейзингу

2.08-4.08 Онлайн-пітчинги для 15 кращих команд

6.08 Суперфінал у Святогірську, де буде визначено 5 переможців для подальшого менторського супроводу та фінансової підтримки від донорів на реалізацію проєктів з громадської безпеки та соціальної згуртованості

Тож, якщо ви достатньо рішучі, щоб опанувати те, чого ще не знаєте і залучити кошти на реалізацію проєкту - беріть участь у фандрейзинг-челенджі! Переможе той, хто готовий переходити від мрій до дій!

Платформа FUNdraiser - це:

  • можливість опанувати різні інструменти залучення ресурсів через гру, навчання та використання підходів й документів, що відповідають міжнародним стандартам та вимогам донорських інституцій; 

  • унікальний майданчик для пошуку партнерів з числа організацій громадянського, державного та бізнес-сектору, які опікуються питаннями розвитку молодіжного та волонтерського руху. 

Вимоги до молодіжних команд:

  1. вік від 14 до 35 років;

  2. проживання на контрольованих урядом України територіях Донецької та Луганської областей, а саме: Добропільська, Дружківська, Покровська, Мирноградська, Слов`янська, Сіверська, Соледарська, Торецька, Світлодарська, Мангушська, Волноваська, Вугледарська, Сартанська, Великоновосілківська, Маріїнська, Авдіївка, Біловодська, Красноріченська, Кремінська, Лозно-Олександрівська, Міловська, Нижньодуванська, Новоайдарська, Троїцька, Лисичанська, Попаснянська, Сєвєродонецька, Станично-Луганська, Щастинська, Трьохізбенська ОТГ, Золоте (Гірська ОТГ), Привілля (Лозно-Олександрівська ОТГ);

  3. мати підтверджене партнерство з молодіжною чи громадською організацією, яка має статус неприбутковості (для реалізації проєктів у разі, якщо вони отримують одне з переможних місць на Суперфіналі).

Якщо у вас виникнуть питання щодо реєстрації та механізму пошуку партнерів, запрошуємо звіритись з відповідним Керівництвом та інструкціями, що долучаються до цього повідомлення. 

Також запрошуємо підписуватись на YouTube канал FUNdraiser: https://www.youtube.com/channel/UCd8KPTly0yGkMp5lqKOePxQ/videos, на якому вже доступні 14 навчальних відео з фандрейзингу від провідних українських експертів. 

Долучайтесь до сторінки FUNdraiser на Фейсбук - https://www.facebook.com/fundraiser.games.

Проєкт реалізується громадською організацією “Міжнародна агенція змін” в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки урядів Данії, Нідерландів, Швейцарії та Швеції. 

Чекаємо на вас на платформі!

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.