bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Відбір учасників міжрегіональної Школи конвергентної журналістики в Одесі
20.05.2021

Захід відбуватиметься в рамках Національної медіаініціативи «Відкриті медіа історії» і передбачає низку тренінгів і практичних вправ із універсального журналізму, управління медіапроєктами на регіональному рівні, фінансової життєздатності та монетизації контенту, діджиталізації, культури цифрової безпеки, фактчекінгу та подолання дезінформації/ маніпуляційних впливів.

Міжрегіональна Школа конвергентної журналістики також ставить за мету сприяти впровадженню медіаінновацій та обміну досвідом між молодими журналістами, розвитку ідей і концепцій на медіаринку шляхом партнерського діалогу на національному та регіональному рівнях.

Учасники візьмуть участь у створенні медіапродуктів конвергентних форматів й опанують засади роботи сучасного універсального журналіста.

  • Дата та місце проведення школи: 29 червня – 1 липня 2021 року, м. Одеса.

Участь безкоштовна. Фундація Суспільність забезпечить учасників проживанням, харчуванням, роздатковими матеріалами, а також відшкодує транспортні витрати (потяг, автобус).

Школа проходитиме з дотриманням рекомендацій МОЗ щодо безпеки проведення групових заходів.

  • Відбір учасників відбуватиметься на конкурсних засадах. Усім кандидатам необхідно заповнити аплікаційну форму: https://cutt.ly/jb9DzT8 і надіслати мотиваційний лист із описом, які інструменти конвергентної редакції стануть вам у пригоді і можуть вдосконалити роботу вашої редакції/медійного проєкту.

Це добрий шанс отримати модерні навички та вміння.  Останній день прийому заявок до участі: 18 червня 2021 року, 23:59.

Додаткову інформацію можна отримати за тел.: 044 483 03 72, 0953214705, 0687051466 або [email protected].

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.