bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Набір на тренінг для власників мікро- та малого бізнесу, підприємців-початківців (Луганська область)
20.05.2021

Громадська організація «Покровська Ліга ділових та професійних жінок» в рамках проєкту «Підвищення конкурентоспроможності бізнесу і можливостей працевлаштування вразливого населення Донецької і Луганської областей» оголошує набір для участі у тренінгу для кандидатів, які:

  • ще не мають досвіду ведення власної справи, але хочуть розпочати власний бізнес та мають бізнес-ідею;
  • нещодавно розпочали власний бізнес (самозайняті особи чи офіційно зареєстровані ФОП), але відчувають брак знань та навичок для подальшого розвитку та масштабування бізнесу;
  • є власниками мікро- та малого бізнесу, що постраждали від кризи, спричиненої конфліктом або зазнали збитків через карантинні обмеження.

Метою тренінгу є підвищення економічних можливостей вразливого населення на територіях Донецької і Луганської областей, що постраждали від збройного конфлікту.

У період з червня 2021 року по серпень 2021 року для власників мікро- та малого бізнесу, підприємців-початківців Луганської області (м. Кремінна, м. Сєвєродонецьк) буде проведено серію з двох дводенних тренінгів, двох одноденних групових консультацій, індивідуальні очні та онлайн консультації.

Передбачається, що потенційні учасники/ці гарантують участь у запропонованих заходах та матимуть зворотній зв’язок протягом терміну реалізації проєкту. Для реєстрації необхідно заповнити анкету до 2 червня 2021 року за посиланням.

Про результати відбору буде повідомлено не пізніше 2 червня 2021 року на електронну адресу кандидата/ки або за наданим у реєстраційній формі номером телефону.

За додатковими питаннями та коментарями звертайтеся до координатора проєкту пана Сергія за електронною адресою [email protected] або за телефоном +38(050)9804472. 

Ця публікація стала можливою завдяки підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID), згідно з умовами гранту, наданого ГО «Покровська Ліга ділових та професійних жінок» в рамках Проєкту USAID «Економічна підтримка Східної України». Зміст цієї публікації є відповідальністю  ГО «Покровська Ліга ділових та професійних жінок» та не обов’язково відображає погляди USAID чи Уряду Сполучених Штатів Америки.

Контакти

  • +38(050)9804472 Пан Сергій

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.