bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Вебінар і Q&A сесія «Інтелектуальна власність у мережі Internet»
07.05.2021

Реєстрація на подію тут: http://bit.ly/NESWebinarRegistration
Попередні питання спікеру можна поставити тут: https://forms.gle/sgQf1DRxsh6Dm1MLA

Участь безкоштовна.

Спікер: Наталія Павлович, патентна повірена і адвокатеса. Має досвід роботи у сфері захисту інтелектуальної власності понад 20 років, власниця юридичної та патентної агенції «Павлович та компанія».

Питання, які будуть розкриті на вебінарі:

  • Авторське та суміжне право в контексті українського законодавства. Хто є власниками таких прав, які права вони мають, як слід заявляти про своє авторство та захищати його.
  • Інтернет як великий інформаційний простір — межа між вільним доступом до інформації й користуванням з дотриманням/порушенням авторських прав.
  • Судова практика захисту авторського права в мережі Інтернет, практичні приклади.
  • Відповіді на питання аудиторії

Вебінар корисний для всіх, хто працює над створенням власних інтелектуальних продуктів: для стартап-початківців, студентів та викладачів, що працюють над інноваційними розробками, науковців-винахідників, представників IT бізнесу тощо.

Час проведення: 12 травня (середа) 16:00
Місце: ZOOM

Вебінар проводить Noosphere Engineering School і юридична та патентна агенція «Павлович та компанія». Noosphere Engineering School ─ це мережа науково-технічних лабораторій, відкритих на базі вищих навчальних закладів України і обладнаних громадською організацією «Асоціація Noosphere».

Якщо ви мрієте реалізувати свій інноваційний проєкт, звертайтесь до Noosphere Engineering School. Вся технічна база для розвитку проєктів тут надається безкоштовно. Також винахідникам допомагають досвідчені ментори й експерти з різних сфер науки і бізнесу, консультуючи молодих інженерів в процесі створення інноваційних продуктів.

Контакти

  • http://t.me/NoosphereEngineering

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.