bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Social Impact Award Ukraine 2021 шукає своїх героїв — молодих соціальних новаторів
24.05.2021

Найбільша європейська акселераційна програма Social Impact Award тепер в Україні. На сьогоднішній день конкурс охоплює понад 4 000 000 людей з 18 країн світу. До заходів Social Impact Award за весь час долучилося понад 8 000 людей, що запустили 220 соціальних стартапів. І цього року на головній сцені ми хочемо бачити переможцями українців. Можливим це стало завдяки підтримці Western NIS Enterprise Fund, Фонд родини Нечитайло, SAP та Ukrainian Social Venture Fund

Про атмосферу, запал і настрій Social Impact Award можна розказувати довго, проте ми зробимо акцент на практичних плюшках, які дає SIA

Міжнародний рівень

SIA – це 18 країн, тисячі молодих соціальних підприємців, бізнес-партнерів та сотні запущених стартапів. Це база знань, яку не кожна МВА дає.

Грошовий приз

Перші три місця отримують грошові винагороди у розмірі 1500 євро. Багато це чи мало? Кому як. Проте це не інвестиції, які потрібно віддавати з процентами. І разом з отриманими знаннями і контактами, це еліксир життя для хорошої бізнес-ідеї.

Потрібна лише ідея

У той час, як більшість акселераційних програм вимагають наявність працюючого прототипу бізнесу і перших інвестицій (а значить и набитих шишок), ментори SIA допомагають запустити бізнес з найменшими втратами. 

Класна компанія

Загальна приємна риса соціального підприємництва – майже повна відсутність мудаків в оточенні. Ні тобі дискримінації, ні токсичності, тільки здорова конкуренція, підтримка, повага. Після цього стандарти свого бізнес-оточення важко понизити.

Перспектива

Життя стартапів буремне і непередбачуване, а мати у портфоліо SIA, одну з найбільших молодіжних акселераційних програм Європи та світу, - це жирний плюс.

Тому терміново розшукуються 10 команд, де…

- більша частина засновників проєкту не старше 30 років або зараз навчатися в університеті;
- є свіжа ідея(!) соціально важливого бізнесу і хоча б мінімальне розуміння, як рухатися;
- всі учасники готові вкладатися у розробку ідеї цим літом, щоб восени Європа ахнула, а ви отримали першу інвестицію у 50 000 ₴.

Відкиньте сором’язливість! Можливо саме на ваш проєкт чекає чимало людей. І так, розпочинати важко, підприємцям теж страшно, але ж ви не одні. Давайте разом робити класні штуки, щоб не тільки мама пишалась, а й вся країна.

Подати заявки можна до 10 червня 2021 на офіційному сайті https://ukraine.socialimpactaward.net/ 

На всі можливі питання з радістю відповість School of ME, організатор Social Impact Award Ukraine 2021, через Facebook чи пошту [email protected]

Контакти

  • https://ukraine.socialimpactaward.net/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.