bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

«Інженери Порозуміння»: розпочато набір на участь у поглибленій річній програмі з повною зайнятістю
27.04.2021

Маєте покликання працювати для відновлення та розбудови миру в Україні?
Можливо, час опанувати нову справу – ІНЖЕНЕРІЮ ПОРОЗУМІННЯ!?

Школа “Інженери Порозуміння” розпочала конкурс на участь в групі 7 – останній своїй групі проєкту "Діалог задля вирішення конфліктів".

Хто ми?

Школа “Інженери Порозуміння”, що успішно працює з 2017 – це 10-ти місячна інтенсивна навчальна програма для здобуття навичок мирного врегулювання конфліктів за методикою Ненасильницького спілкування. 

Інженери Порозуміння* своєю працею сприяють відновленню в країні соціальної сили, коли на місце боротьби приходить розуміння, сприйняття і співпраця, і таким чином суспільство оздоровлюється та набуває спроможності до демократичного розвитку.

Ви маєте потенціал до цього навчання, якщо:

  • Ви маєте невгамовне бажання навчитися професійно підтримувати свою громаду (і не лише свою) у відзнаходженні мирних шляхів виходу з деструктивних конфліктів.
  • Маєте час – 10 місяців – присвятити себе усього/усю глибокому навчанню від світових практиків кризових комунікацій та сертифікованих тренерів ННС-базованих дисциплін у спільнотному форматі.
  • Готові свідомо отримати таку інвестицію в замін на час для навчання і практики стати фахівцем Інженерії Порозуміння.
  • Ваш вік від 25 до 55 років.
  • У хорошому психологічному і фізичному стані здоров’я.
  • Ви з будь-якого регіону України і плануєте повернутися у свою громад для практики набутих знань.
  • Ви готові до гнучкості навчання у форматах “вживу” і дистанційно (онлайн) – залежатиме від епідеміологічної ситуації в країні/регіонах.

 Умови навчання та практики:

  • Локація: Київ + онлайн (в залежності від епідеміологічної ситуації)
  • Витрати на проїзд, харчування та проживання компенсуються
  • Тривалість програми: 10 місяців
  • Навчання – безоплатне

Для тих учасників, які потребуватимуть фінансової підтримки під час навчання проект розгляне можливість надання щомісячної матеріальної благодійної допомоги на час участі у Школі.

Особливість цього набору:

Зазвичай, процес формації майбутніх Інженерів Порозуміння триває 12 місяців. Цього ж разу, через виклики сьогодення, ми матимемо у розпорядженні Школи ІП приблизно 10 місяців. Отже, для проєкту є дуже важливим, щоби учасники цього конкурсу вже мали базові знання у темах Ненасильницького спілкування (ННС) – від сертифікованих ННС-тренерів, або ж мали палке і щире бажання набути такі знання у ході конкурсу: таку можливість ми запропонуємо зареєстрованим конкурсантам впродовж наступних тижнів.

Під час процесу відбору ми запропонуємо Вам серію безкоштовних онлайн вебінарів та навчальних відеороликів від Інженерів Порозуміння, що висвітлюватимуть теми ННС.

Просимо Вас зважити, що 5 травня – основний реченець (дедлайн) для тих, хто хоче долучитися до онлайн вебінарів з ННС. А у разі, якщо Ви читаєте цей текст пізніше, ми надамо Вам можливість долучитися до онлайн вебінарів з ННС до 23 травня, для цього просимо заповнити форму внизу.

 ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ НА УЧАСТЬ У КОНКУРСІ

Термін заповнення форм для участі у конкурсі — до 16:00 25 травня 2021 р.

*Інженер Порозуміння – це той, хто підтримує громади у пошуку мирних шляхів виходу із деструктивних конфліктів, уміє працювати на випередження та фасилітувати процеси відновлення суспільних зв’язків після насильницьких конфліктів.

Більше про Інженерів Порозуміння – тут.
Ілюстративне відео про те, як діє Інженерія Порозуміння на прикладі громад – тут

Більше про навчання і про конкурс дізнавайтеся із офіційного сайту Школи ІП, зокрема із розділів Навчальна програма для групи з повною зайнятістю та Взяти участь.

Запитання надсилайте на [email protected] із темою “Група 7” чи телефонуйте у робочий час на +380502003707

Контакти

  • +380502003707

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.