bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

ЄС та Фонд Східна Європа запрошує громадських активістів «прокачати» свої лідерські навички
26.04.2021

Коучинг як інструмент для вмотивованості команди, індивідуального та спільного цілепокладання, орієнтованості на результат поки що поширений в основному в корпоративному секторі. За підтримки ЄС Фонд Східна Європа пропонує його громадським активістам для кращого подолання невизначеності та дистанції, яка зумовлена пандемією. Отже, заохочуємо представників громадських організацій подавати заявки на участь у «Коучинговій програмі для лідерів громадських організацій у часи пандемії».

Конкурс відбувається в межах проєкту «3D Project: Розвиток попри перешкоди» реалізується Фондом Східна Європа за фінансової підтримки Європейського Союзу. Проєкт спрямований на посилення українського громадянського суспільства для протидії наслідкам COVID-19.

Загальна мета проєкту: підвищити ефективність роботи громадського сектору за часів пандемії шляхом посилення інституційної спроможності організацій громадянського суспільства (ОГС) та сприяння їх залученості в широкому впровадженні інструментів civic tech.

Ціль Програми коучингової підтримки – розвиток лідерських якостей представників громадських інціатив через ознайомлення з коучинговим підходом та розвиток коуч-компетенцій (експрес-навчання коучингу). Ми плануємо набрати 20 учасників, які озброївшись коучингом, стануть сильнішими представниками  громадянського суспільства, що відіграє сильну роль у процесах демократизації в Україні, представляє та захищає інтереси громадян як під час пандемії COVID-19, так і в майбутньому

Учасники дізнаються:

  • чому коучинг корисний лідерам (і не лише громадських) організацій?
  • як коучинг допомагає розвиватись індивідуально та командно?
  • у чому полягає «філософія» коучингу?
  • як коучинг допомагає в комунікації (в тому числі дистанційній).

Учасники застосують навички коучингу та спробують інтегрувати коучинг для роботи у своїй команді.

І найголовніше: кожен учасник програми зможе спробувати себе в ролі клієнта коуча, отримавши пакет коучингових консультацій для подолання труднощів, які виникли в роботі ГО в умовах пандемії.

Навчання триває з травня по серпень, початок – 12 травня 2021 року.

Надихнутись історіями ветеранів та їх близьких, які спробували коучинг і не розчарувались, ви можете тут.

Якщо ще сумніваєтесь, чи коучинг для вас, читайте нашу статтю про коучинг.

Ми чекаємо на ваші заявки до 28 квітня (включно). Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/u7YWg3VCMc3VTJ3h8 

Особливо будемо раді бачити серед аплікантів представників організацій, які спеціалізуються на civic tech інструментах; молодіжні організації; організації розвитку підприємництва; ветеранські організації, що здійснюють психологічну та соціальну адаптацію колишніх військових; громадські об’єднання з невеликих громад та сіл, а також тих, хто представляє інтереси незахищених верств населення і покращує їх доступ до державних послуг.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.