bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Залучення додаткових доходів в громади
23.04.2021

Реформа децентралізації передбачає передачу повноважень, фінансів на їх реалізацію та відповідальності за їх виконання на місцеві ради та місцевих голів. Саме від злагодженої роботи місцевих депутатів, голови, місцевого бізнесу та потенційних інвесторів залежить подальший добробут вашої громади.

❗️Між тим, кожного року деякі громади активно змагаються за залучення додаткових доходів, притягнення інвесторів та втілення нових стратегій. В результаті, не знаючи як правильно побудувати таку роботу - навіть найцікавіші проєкти в громадах залишаються лише на папері.

✅Пропонуємо вам разом з нашим експертом розібратися:

- які існують види додаткових доходів територіальних громад?

- як використати потенціал громади?

- де шукати додаткові доходи в громади?

Крім того, ви отримаєте відповіді на запитання від нашого експерта.

Вебінар проводить Сергій Яцковський - Директор Хмельницького центру розвитку місцевого самоврядування, створеного за підтримки програми U-LEAD Європою та Мінрегіонбуду України у 2016-2019 рр.. Позаштатний радник голови Хмельницької обласної ради з питань децентралізації. Виконавчий директор Асоціації об’єднаних громад Хмельницької області.

Реєстрація на вебінар за посиланням: https://politup.org/dodatkovydohody?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=vebinar_invitation_gurt

Вебінар відбудеться 28.04.2021р. початок о 18:00

До зустрічі 

Контакти

  • https://politup.org/ Телефон: 063 07 000 33; e-mail:[email protected] Реєстрація за посиланням: https://politup.org/dodatkovydohody?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=vebinar_invitation_gurt

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.