bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

ГС «Соціальне підприємство «Центр освіти дорослих «Перший» запрошує бажаючих покращити українську
15.04.2021

Запорізьке місто Мелітополь має багато яскравих особливостей та відоме багатьом в Україні через широке запровадження інновацій. Однією з таких є активне впровадження концепції навчання впродовж життя та освіти дорослих на загальноміському рівні.

В місті з 2018 року працює Громадська спілка «Соціальне підприємство «Центр освіти дорослих «Перший», яка на сьогодні є провідним провайдером освітніх послуг для дорослих в регіоні. Місією та основною метою діяльності організаціє є розширення можливостей доступу до якісної освіти дорослих широких верств населення міста Мелітополя та регіону.

Наразі команда Центру працює над розширенням не лише переліку освітніх програм, а також і над залученням ширшої цільової аудиторії до актуального та практично корисного навчання.

Одним з способів наближення якісної освіти до тих, хто не має можливості (з різних причин) відвідувати заняття безпосередньо в Центрі, є запровадження нового формату навчання на мінікурсах «Перший» у смартфоні»

Запрошуємо всіх охочих долучитися до навчання на мінімарафоні «Українська на щодень»  та покращити свої мовленнєві навички за допомогою виконання нескладних, проте дуже корисних, вправ.

Тренерка курсу філологиня, письменниця, адепт навчання впродовж життя Олена Даниліна за 7 днів мінімарафону допоможе вам краще використовувати етикетні форми спілкування, проаналізувати правильні й неправильні варіанти вживання етикетних кліше, сформувати напрями удосконалення вашого мовлення, впливати на співрозмовника через правильне мовлення, сформувати власний чек-лист етикетних форм для щоденного спілкування, потренуватися у розпізнаванні й виправленні мовленнєвих недоліків.

Як стати учасником мінімарафону?

Все дуже просто – необхідно заповнити невеличку форму реєстрації за посиланням https://cutt.ly/mini-ukr, після заповнення якої ви отримаєте запрошення до телеграм каналу «Українська на щодень». Потім приєднатися до каналу, де протягом мінікурсу буде розміщено всі матеріали, які ви можете переглядати в зручний для вас час. Кожного дня на каналі з’являтимуться домашні завдання, виконувати які необхідно в коментарях до кожного завдання. Там же тренерка буде надавати вам зворотній зв’язок і рекомендації щодо виконаних завдань.

Старт марафону 26 квітня.

Мова - це зовсім не просто про те, як замовити кави чи придбати машину, мова - це самоідентифікація. Говорю українською означає - я українець!

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.