bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Клуб «Активної Громади»: «Взаємодія влада-громада: електронні інструменти. Карта Розвитку Громади»
15.04.2021

Пандемія триває вже 2 рік - але  на місці все не стоїть. Ми і працюємо й живемо онлайн. А ще, й  керування й взаємодія із місцевою владою також перейшла в онлайн. Не знали?  Якщо ні, то хутчіш  до нас на вебінар, на якому ми вам все детально розповімо: про те, які є інструменти взаємодії із владою в громаді, та як правильно з нею комунікувати.

Навіщо це вам? Аби змінювати свою громаду й країну на краще та навчитися брати відповідальність за своє майбутнє на власні плечі!

ДАТА: 22 квітня 2020 року

ЧАС: 16:00 – 17:00

Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/hBidyAJr6hME9uL5A

Посилання на вхід в ZOOM буде надіслане всім зареєстрованим учасниками та учасницям.

Участь у заході БЕЗКОШТОВНА.

ДЛЯ КОГО: запрошуємо долучитися до онлайн «Клубу Активної Громади» депутатів, помічників депутатів, усіх активних громадян, представників бізнесу й громадських організацій. Також окремо запрошуємо й будемо раді бачити депутатів місцевої ради і їх помічників.

Під час заходу учасники та учасниці дізнаються про те:

  • що таке електронне самоврядування, які є механізми управління громадою онлайн;
  • які є ресурси і до яких з них є доступ у громадян, аби впливати на зміни і життя в громаді;
  • «Карта Розвитку Громади» – як ще один інструмент взаємодії влади з громадою.

Долучайтеся до заходів, які ВІ «Активна Громада» проводить в онлайн-форматі і ми переконаємо вас, що можна залишатися активними щодня, за будь-яких обставин. Давайте разом впливати на рішення, від яких залежить розвиток наших громад та країни в цілому.

За детальною інформацією звертайтеся:

Наталія Головач, координаторка ВІ «Активна Громада» міста Рівне.

тел. +380 97 68 08 014

e-mail: [email protected]

Довідка. Захід проводиться в рамках проєкту «Право вибору», який реалізовується Всеукраїнською Ініціативою «Активна Громада» Інституту «Республіка» за підтримки Національного Демократичного Інституту(НДІ) та Агенства США з міжнародного розвитку(USAID).

Примітка. Місія «Активної Громади»: досягти добробуту через демократичний розвиток громад України. Мета на 2025 рік: активізувати та залучити щонайменше 1% громадян до участі у прийнятті рішень та просуванні реформ в Україні на системній основі для добробуту в громадах України. Ініціатива створена в межах діяльності Інституту “Республіка”. Ми працюємо задля підвищення свідомої активності громадян.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.