bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Вебінар від UNIC на тему «Курс на прозорість - тренди податкової політики в Україні»
08.04.2021

Раді повідомити, що UNIC поновлює активність Освітньої платформи і уже 15 квітня Ви зможете переглянути в прямому ефірі перший у цьому році вебінар, присвячений формуванню податкової політики в України. Початок вебінару заплановано на 16 годину (за київським часом).
 
Спікером вебінару стане неймовірна Тетяна Лисовець, адвокат, старший партнер адвокатської компанії
“Соколовский і Партнери”. На початку цього року Тетяна приєдналася до Експертної групи Мережі з податкового напрямку. Тетяна має більш ніж 20 років адвокатської діяльності. Спеціалізація – податкове, митне, кримінальне право, адміністративний і кримінальний процес, захист бізнесу. З 2017 року Тетяна очолює Комітет Асоціації правників України з податкового та митного права. Міжнародне рейтингове агентство Best Lawyers у 2020 році рекомендувало Тетяну Лисовець як одного з кращих юристів у судовій практиці, податковому, кримінальному праві, а також Bet-the-Company Litigation.
 
Під час вебінару Тетяна Лисовець розкаже про податкові тренди 2021:
1. Як вплине прийнятий Закон України “Про Бюро економічної безпеки України” на бізнес?
2. Загальні риси податкової амністії (добровільне декларування фізичними особами належних їм активів). Чи варто брати участь?
3. Контрольовані іноземні компанії (КІК) – що це за “звір”? Чи є КІК будь-яка інвестиція за кордон? Особливості правових відносин українських резидентів з КІК.
 
Приєднуйтесь – буде цікаво та пізнавально! Участь безкоштовна за умови попередньої реєстрації.
 
☝ДАТА: 15 квітня 2021 року
☝ЧАС: 16:00
 
Нагадаємо, що Освітня платформа UNIC – онлайн майданчик, який зосереджує у собі всю освітню діяльність Мережі. Старт платформи співпав з часами, коли увага цільової аудиторії була цілковито зосереджена на онлайн форматі. Наразі платформа налічує більше 40 відеоматеріалів (вебінарів з практичних питань, дискусій, презентацій, навчальних та просвітницьких відео) з питань комплаєнсу та доброчесності ведення бізнесу.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.