bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Дні парламенту на Львівщині
30.03.2021

5-6 квітня 2021 року пройдуть Дні парламенту на Львівщині онлайн. Протягом 2 днів відбудуться тренінги, дискусії та колоквіуми, які покликані:

  • представити роботу Верховної Ради України на регіональному рівні;
  • покращити взаємодію між парламентом і громадянами;
  • сприяти комунікації народних депутатів України з виборцями;
  • підвищити рівень громадянської парламентської просвіти.

Програма Днів парламенту на Львівщині доступна за посиланням.

В межах Днів парламенту відбудуться:

  1. Дводенний онлайн-тренінг «Парламентська громадянська просвіта» для помічників-консультантів народних депутатів, регіональних журналістів та освітян Львівщини. Програма тренінгу доступна за посиланням. Для участі, будь ласка, заповніть реєстраційну форму до 4 квітня (до 15:00).

  2. Онлайн-дискусія «Залучення регіональних стейкхолдерів до законотворчого процесу» за участі народних депутатів України та представників органів місцевого самоврядування.

  3. Онлайн-колоквіум для вчителів від Освітнього центру ВРУ та ГО «Агенція розвитку освітньої політики». Учасники заходу ознайомляться з діяльністю Верховної Ради України та Освітнього центру українського парламенту. А також зможуть обмінятися досвідом і методологією проведення занять із парламентської громадянської освіти для учнів шкіл регіону. Для участі в Zoom-конференції просимо зареєструватися.

Дні парламенту проводяться в рамках Програми USAID «РАДА: відповідальність, підзвітність, демократичне парламентське представництво» за підтримки партнерів ГО «Internews Ukraine» та Громадянської мережі «ОПОРА».

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.