Програма навчання:
Етикет спілкування:
- Формули представлення та привітання у всіх можливих випадках;
- Етикет у вишуканому товаристві, в гостях, на прийомах
- Етикет ділового спілкування
- Компліменти
Столовий етикет:
- Поведінка в ресторані (тости, запрошення до танцю, етикет серветки)
- Принципи правильного розсаджування гостей (вдома та в офіційних делегаціях)
- мистецтво сервірування столу;
- Історія походження найвідоміших напоїв.Види напоїв.
- Культура споживання їжі та напоїв.
- Усі столові прибори та одиниці скла (фужер для води, келих для білого та червоного вин, келих для коньяку, іскристих вин )
Практичний показ;
- Види прийомів.
- Фуршет. Особливості сервірування і правила етикету під час фуршету.
-Як перетворити кухню в місце затишку!
- Пара-родзинка: Флористика і подарунки
- Для чого нам знати про квіти і де можна застосувати ці знання.
- Про що мовчать квіти? - Мистецтво укладання букету.
- Створення власної композиції чи букету (Практика)
- Подарунки. Як не розгубитись при виборі. Практичні рекомендації.
Діловий етикет:
- імідж ділової жінки;
- кольорова палітра;
- стилі одягу;
- вплив кольору на сприйняття ділових якостей;
- аксесуари та прикраси;
- взуття;
- зачіска, макіяж, манікюр;
- імідж ділового чоловіка;
- складові іміджу;
- стилі одягу;
- принципи підбору краватки під діловий костюм;
- зав`язування краватки;
- взуття;
- прикраси та аксесуари.
Пара – родзинка цієї «Школи етикету» - бальний етикет . Практичне заняття
По закінченню випускники отримають дипломи!
Коментарі