bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Німецько-український науково-практичний онлайновий семінар «Діяльність культурних інституцій»
25.03.2021

ВГО Українська бібліотечна асоціація та Goethe-Institut в Україні запрошують на німецько-український науково-практичний онлайновий семінар «Діяльність культурних інституцій: політика та фінансування», що відбудеться 19-20 квітня 2021 р.

ОРІЄНТОВНА ПРОГРАМА

Доповідачі: експерти з Німеччини та України з питань культурного розвитку та культурного менеджменту.

  • Патрік С. Фьоль, доктор філософії, міжнародний експерт з культурного розвитку, тренер з питань культурного менеджменту, засновник і директор «Мережі культурних консультацій» у Берліні, член правління підрозділу «Освіта і дискурс» Goethe-Institut.
  • Анастасія Образцова, т.в.о. генерального директора Директорату книговидання та креативних індустрій Міністерства культури та інформаційної політики України (за згодою).
  • Наталія Сушко, кандидат економічних наук, доцент, експертка з управління державними фінансами та бухгалтерського обліку.
  • Ярослав Мінкін, громадський діяч, культурний медіатор, фахівець із розбудови міжкультурного діалогу в Україні, співзасновник та голова правління Молодіжної організації «СТАН».
  • Поліна Городиська, кураторка культурних проєктів, співзасновниця і голова ГО «Український літературний центр»

Цільова аудиторія семінару: керівники та працівники закладів культури, зокрема бібліотек, представники органів місцевого самоврядування, що займаються питаннями розвитку культури у своїх громадах, культурні менеджери.

Умови участі:

До участі у семінарі запрошуються усі зацікавлені, у т.ч. члени або представники офіційного партнера ВГО Українська бібліотечна асоціація у 2021 році. Як продовжити/оформити індивідуальне членство в Асоціації читайте тут. Як продовжити/оформити офіційне партнерство читайте тут.

Учасники онлайнового семінару мають зареєструватися за встановленою формою та сплатити реєстраційний внесок як добровільне пожертвування для ВГО Українська бібліотечна асоціація у такому розмірі:

  • 300,00 грн. дляіндивідуальних членів ВГО Українська бібліотечна асоціація або одного представника офіційного партнера Асоціації;
  • 300,00 грн. для міні-команди:індивідуальний член ВГО Українська бібліотечна асоціація + представник органу місцевого самоврядування;
  • 400 грн. для учасників, які не є членами ВГО Українська бібліотечна асоціація.

Реєстраційний внесок включає дводенну участь в онлайновому семінарі, послідовний переклад, проведення семінару на платформі Zoom(комерційна версія), доступ до матеріалів доповідачів, електронний сертифікат.

Учасники можуть отримати організаційну підтримку від Виконавчого офісу ВГО Українська бібліотечна асоціація в оформленні офіційних листів-запрошень.

Завершення реєстрації і термін сплати реєстраційного внеску – 12 квітня 2021 р., 16.00.

Форма для реєстрації тут.

Реквізити для оплати реєстраційного внеску

ВГО Українська бібліотечна асоціація

код ЄДРПОУ - 21656118

р/р UA183209840000026007230080352

в АТ «ПроКредитБанк»

МФО 320984

Призначення платежу: добровільні пожертвування за участь у німецько-українському семінарі _________(ПІБ).

Копії квитанцій про оплату реєстраційного внеску та запитання просимо надсилати на електронну адресу Виконавчого офісу Асоціації [email protected].

Контактна особа – Вікторія Польова, адміністративна координаторка Виконавчого офісу ВГО Українська бібліотечна асоціація, (044) 383-14-32, [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.