bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Набір на програму медіаграмотності «Розумію» продовжено до 27 березня
24.03.2021

Прийом заявок на програму медіаграмотності “Розумію” продовжено до 27 березня!

Ми шукаємо лідерів та лідерок громад та локальних спільнот, що хочуть наповнювати медіа-простір своїх міст якісною та правдивою інформацією!

Ви представляєте громаду малого міста чи ОТГ, намагаєтеся протистояти пропаганді та брехні в місцевому медіапросторі, шукаєте нові шляхи реалізації своїх ідей, та маєте спільноту активної молоді (14-20 років), яка вболіває за розвиток своєї громади?

Тоді приєднуйтесь до спільноти “Розумію”! Вона займається розвитком та поширенням медіаграмотності на Сході України через підтримку спільноти молодих креативних людей, що викривають хибну та маніпулятивну інформацію. Саме зараз, коли наші стрічки в соцмережах переповнені божевільними теоріями змови, нам як ніколи потрібні місцеві джерела критичної думки та правдивої інформації. Тому ми шукаємо людей, які:
• хочуть розвивати культуру медіаграмотності в своїх містах;
• хочуть це залучити інших молодих активістів_ок своїх міст;
• хочуть змінити медіапростір свого міста та зменшити вплив пропаганди.

Програма “Розумію” поєднує в собі онлайн- та офлайн-заходи. На учасників програми чекатимуть:
- триденний офлайн медіатабір (9-11 квітня) з випрацювання інструментів медіаграмотності та критичного мислення;
- три онлайн-сесії (15, 22 та 29 квітня) для кращого розуміння контентотворення, сторітелінгу та вмінь ділитися своїми навичками медіаграмотності.

Протягом травня та червня учасники програми мають провести 2-4 воркшопи із підтримкою супервізорів для молоді своєї громади присвячених темі медіаграмотності, створення власного контенту та роботи в соціальних медіа. Витрати на проведення цих воркшопів учасникам буде компенсовано.

А 2 липня ми, звичайно, відсвяткуємо досягнуті успіхи та результати на онлайн-зустрічі.

Участь в програмі відкрита для молоді зі Сходу України, а саме Чернігівської, Полтавської, Сумської, Харківської, Луганської та Донецької областей.

При відборі учасників перевагу матимуть:
• колективні заявки від ініціативних груп з 4-8 молодих (14-20 років) людей;
• заявки від команд, які мають зв’язок з громадською (молодіжною) організацією чи хабом в своєму місті;
• команди, в яких лідер_ка має досвід роботи з молоддю (14-20 років) та досвід проведення воркшопів, тренінгів або семінарів.

Участь у всіх етапах програми є обов‘язковою. Відібрані учасниці та учасники сплачують організаційний внесок у розмірі 200 грн. Учасники самостійно добираються до м. Слов’янськ для здачі попереднього тесту перед виїздом на локацію проведення тренінгу. Тестування є обов’язковим для участі у офлайн-семінарі, тест буде оплачено за рахунок проекту.

З нетерпінням чекаємо ваші заявки на участь до 23:59 27 березня за посиланням: https://inshaosvita.typeform.com/to/WV9toECP
Програму “Розумію” реалізує ГО “Інша Освіта” в партнерстві з Deutsche Welle Akademie та за дружньої фінансової підтримки Федерального міністерства для економічної співпраці та розвитку.

Із запитаннями звертайтеся до координації програми:
Реваз Татеішвілі - [email protected]

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.