bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Відбір на навчання депутатів місцевих рад та представників НУО триває
31.10.2008

Волинський ресурсний центр запрошує молодих новобраних депутатів малих міст та селищ та представників громадських організацій Вінницької, Кіровоградської Полтавської, Черкаської областей для участі у серії безкоштовних навчань, які відбудуться впродовж листопада 2008 – лютого 2009 років. Навчальна програма складається з двох дводенних семінарів-тренінгів на теми: •„Парламентські процедури ”, •„Налагодження зв’язків з громадськістю ”. Волинський ресурсний центр забезпечить проживання та харчування учасників навчальної програми, а також необхідні навчальні матеріали (не відшкодовуються кошти проїзду до місця проведення семінару). Міста (обласні центри), у яких проводитимуться семінари, будуть визначені після відбору учасників, щоб забезпечити зручність доїзду.

Для участі в навчаннях молоді (до 35 років) новообрані депутати та представники громадських організацій повинні до 15 листопада 2008 року надіслати анкету (в приєднаному файлі): • поштою на адресу: м. Рівне, 33028, а/с 201, або • факсом (0362) 22-31-75, або • на електронну скриньку [email protected] Більш детальну інформацію про конкурс можна отримати за тел.:(0362) 22-31-75, або 050-140-53-16, 096-464-88-33. Координатор проекту Руслана Стасюк.

ДО УВАГИ ДЕПУТАТІВ З ІНШИХ ОБЛАСТЕЙ! Проект передбачає проведення навчань для депутатів ВСІХ регіонів України (впродовж 2008-2009 років). Наступна хвиля тренінгів буде проводитися для південної частини України (Одеська, Миколаївська, Херсонська, Запорізька області та АР Крим). Оголошення конкурсного відбору для даних областей здійснюватиметься в січні–лютому 2009 р. на веб-сайтах Волинського ресурсного центру, ресурсного центру Гурт та порталі «Громадський простір» . Навчальна програма відбувається в рамках проекту Волинського ресурсного центру „Поширення демократичної культури в малих містах та селищах України” за фінансової підтримки Демократичного фонду ООН, наданої через Програму Розвитку ООН в Україні.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.