bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Молодіжний освітній табір «Сила розмаїття»
16.03.2021

ВостокSOS разом з партнерами ABA ROLI UKRAINE та Center for Civil Liberties / Центр Громадянських Свобод розпочинає конкурс заявок на участь у молодіжному освітньому таборі «Сила розмаїття».

Він відбудеться 19-24 квітня 2021 року в одному із західних регіонів України (регіон може бути змінено у зв’язку з епідеміологічною ситуацією з COVID-19)

Метою табору є сприяння зростанню соціальної згуртованості, національної єдності та розширення міжрегіональної співпраці й міжгрупової комунікації. Ключовими темами навчальної програми є боротьба з дискримінацією, права людини та рівність.

Кому це буде цікаво?
Запрошуємо доєднатися до нашого табору молодь (від 18 до 35 років). Конкурс є пріоритетним для представників і представниць ВПО, ЛГБТІ-спільноти, кримськотатарської громади, національних та етнічних меншин (ромської, єврейської та інших) з Івано-Франківської, Львівської, Закарпатської й Тернопільської, Донецької, Луганської, Харківської й Сумської областей, але ми не обмежуємо в участі і представників(-ць) інших регіонів.
Важливою умовою участі є відкритість до співпраці й толерантне ставлення до вищезазначених груп.

Чим займатимемося?
Під час табору учасники та учасниці розроблятимуть концепції спільних проєктів, які можна буде втілювати між різним містами чи областями. Найкращі концепції зможуть отримати фінансування та консультації від експертів.

Організатори покривають витрати на проїзд, проживання і харчування учасників.

Цікаво? Реєструйтеся за посиланням https://cutt.ly/ProSoCo
Дедлайн подачі заявки: 2 квітня 2021 року до 18:00

Більше інформації про табір ви знайдете тутhttps://bit.ly/3thCtg7


Відповісти на всі додаткові запитання зможе менеджерка проєкту Ксенія Синєокова:
+380933907083  [email protected].

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.