bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Українська школа політичних студій проводить відбір на навчання
12.03.2021

До 21 березня 2021 року триває прийом заявок на участь у програмі Української школи політичних студій. Під час навчання учасники візьмуть участь у трьох навчальних сесіях, які відбуваються в межах України – у Києві, Одесі та Львові.

Українська школа політичних студій – один з найуспішніших освітньо-мережевих проектів України. УШПС належить до мережі шкіл політичних студій, заснованих під егідою Ради Європи. Українська Школа була створена у 2005 році як спільний проект Ради Європи та аналітичного центру «Лабораторія законодавчих ініціатив».

За 16 років існування УШПС об’єднала більше 500 успішних лідерів з різних сфер – держслужбовців, юристів, бізнесменів, науковців, політиків, журналістів, представників творчих професій та громадських діячів. Українська школа політичних студій не просто навчає, завдання УШПС – розвивати спільноту однодумців, об’єднаних цінностями та місією розвивати демократичну Україну. 

Взяти участь у відборі на програму запрошуються кандидати, які:

  • мають значні професійні досягнення у сфері політичної, громадської, наукової, творчої та підприємницької діяльності, журналістики, політики, юриспруденції;
  • займають активну громадянську позицію та здатні застосовувати отримані знання у своїй повсякденній діяльності;
  • є громадянами України віком до 40 років, які мають вищу освіту; подаватись можна, якщо вік виходить за рамки вимог;
  • знання іноземних мов є додатковою перевагою.

Умови участі у програмі

  1. Відібрані учасники повинні мати змогу взяти участь в усіх трьох навчальних сесіях Школи.
  2. Учасники програми від початку навчання отримують можливість відвідувати інші заходи Школи (зокрема, в межах Клубу випускників).
  3. Витрати на участь (проживання, харчування, навчання, роздаткові матеріали, переліт до Страсбургу, тощо; крім проїзду у межах території України) покриваються за рахунок Школи та її партнерів.
  4. УШПС на власний розсуд встановлює реєстраційний внесок у розмірі до 500 євро за участь у Щорічній програмі, що спрямовується на розвиток її інституційної діяльності. На рік надається кілька стипендій Випускниками УШПС (за належного обґрунтування та мотивації участі).

Від 2019 року УШПС надає Щорічну стипендію за громадянську позицію ім. Катерини Гандзюк (на участь в УШПС). Рішення про обрання Стипендіата/Стипендіатки приймає УШПС, залучаючи до процесу відбору громадських активістів та експертів.

Більше деталей щодо процесу відбору та анкета для подачі розміщені на сайті Української школи політичних студій: http://bit.ly/usps-2021

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.