bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Воркшоп «Міжнародний досвід правового захисту активістів/ок та ОГС»
12.03.2021

Якщо ви громадський активіст/ка, то, ймовірно, стикались із проблемою переслідувань чи нападів. Тож для українських правозахисних організацій протидія такому перешкоджанню громадській діяльності є важливим напрямом діяльності. Ця проблема також актуальна для інших країн, тому над її вирішенням працюють на глобальному рівні.

18 березня ви матимете унікальну можливість перейняти досвід міжнародних правозахисників, дізнатися практичні кейси та інструменти правового захисту проти переслідувань у рамках міжнародного воркшопу “Міжнародний досвід правового захисту активістів/ок та ОГС”.

Під час заходу обговоримо виклики та стратегії долання переслідувань, необхідні для цього ресурси та сучасні тенденції. Спікерами стануть міжнародні правозахисники та практики у протидії переслідуванню представників громадського сектору:

  • Клемент Вуле, Спеціальний доповідач ООН з питань свободи мирних зібрань та асоціацій;
  • Наталія Боржеллі, Віце-президентка ICNL у справах країн Євразії;
  • Она Флорес, Радниця з досліджень громадянських свобод ICNL;

А також представники Робочої групи з безпідставних затримань Ради ООН з прав людини, представники провідних українських ОГС та іноземні активісти.

Дата: 18 березня

Час: 15:00 – 18:45

Платформа: Zoom

Мова: буде забезпечений переклад українською, російською та англійською мовами. 

Кількість місць обмежена, для участі у заході необхідна попередня реєстрація до 15 березня 2021 року, до кінця дня: https://cutt.ly/vzEUQUq. Усім обраним учасникам надішлемо підтвердження участі 16 березня.

Якщо у вас є питання, можете звертатися до Володимира Хорбаладзе, експерта ЦЕДЕМ з питань діяльності ОГС (0987919338, [email protected]).

Цей захід відбувається в рамках проєктів: “INSPIRES”, що реалізується Міжнародним центром некомерційного права (ICNL) та “Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства України”, який реалізується ІСАР Єднання, Українським незалежним центром політичних досліджень (УНЦПД) та Центром демократії та верховенства права (ЦЕДЕМ). Проведення цього заходу стало можливим завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (АМР США). 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.