bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Дні парламенту на Хмельниччині
10.03.2021

11-12 березня відбудеться дводенний онлайн-тренінг «Парламентська громадянська просвіта» в межах Днів парламенту на Хмельниччині. До участі запрошуємо помічників-консультантів народних депутатів, представників регіональних громадських організацій, медіа та освітян.

Основна мета тренінгу — сформувати в учасників навички та запропонувати інструменти парламентської громадянської просвіти, покращити обізнаність виборців про парламентську демократію, функції Верховної Ради України, повноваження народного депутата України, залучити громадян до роботи парламенту, запропонувати інноваційні засоби донесення знань та методи організації парламентської громадянської просвіти в округах.

Для участі, будь ласка, заповніть реєстраційну форму.

Дні парламенту проводяться в межах проєкту із забезпечення експертного та організаційного супроводу діяльності, спрямованої на посилення комунікаційної спроможності українського парламенту, який реалізується ГО «Інтерньюз-Україна» в межах Програми USAID РАДА, що виконується Фондом Східна Європа у співпраці з Програмою USAID «РАДА: відповідальність, підзвітність, демократичне парламентське представництво».

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.