bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Школа соціального репортажу. Другий набір
11.03.2021

Уже вдруге «Політична критика» запрошує молодих журналістів і журналісток, студентів та студенток, а також усіх, хто хотіли б опанувати репортажний жанр і навчитися висвітлювати соціальні проблеми суспільства, на Школу соціального репортажу. 

Соціальний репортаж вимагає знання теорії, серйозного заглиблення у проблематику та роботи з мовою — не менше, ніж роботи з людьми. Тому, щоб допомогти оволодіти цим жанром, до участі у школі ми запросили досвідчених журналістів і журналісток, відомих своїми репортажними матеріалами. Крім того, на Школі правозахисники і правозахисниці розкажуть про сучасні етичні стандарти у ЗМІ, а експерт з медіаправа допоможе розібратися, які права мають самі журналісти.

Терени і тренерки «Школи соціального репортажу»:

Олексій Арунян — журналіст видання «Ґрати».

Максим Буткевич — координатор проєкту «Без кордонів», правозахисник, медіатренер.

Ігор Бурдига — журналіст, працював у виданнях «Ґрати», Deutsche Welle,  «Громадське».

Наталія Гуменюк — журналістка, документалістка, засновниця Лабораторії журналістики суспільного інтересу.

Юліана Скібіцька — журналістка, заступниця головної редакторки сайту «Заборона». Працювала у виданнях «theБабель», «Meduza», «Громадське».

Павло Нікулін — редактор видання «Moloko+»

Віталій Атанасов — журналіст, автор телегам-каналу «Цифровая тень».

Тамара Марценюк — кандидатка соціальних наук, доцентка кафедри соціології Національного університету «Києво-Могилянська академія», гендерна експертка Української Гельсінської спілки з прав людини.

Олександр Бурмагін — медіаюрист і медіатренер, експерт Європейської комісії за демократію через право (Венеціанська комісія) Ради Європи.

У рамках Школи відбудуться 3 дводенні сесії:

17–18 квітня

15–16 травня

26–27 червня

До участі у Школі ми відбираємо 10 людей. На час проведення сесій учасникам та учасницям з-поза Києва буде надано житло й оплачено проїзд. Результатом практичної роботи на Школі мають стати 2 репортажі від кожного, хто взяв участь. Кожен текст буде опрацьовано під час другої та третьої сесії разом з тренерами й опубліковано на сайті «Політичної критики». За статті передбачені гонорари.

Для участі у Школі необхідно заповнити та надіслати анкету до 31 березня.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.