bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Відбір 2021 Ukraine Global Scholars
09.03.2021

Ukraine Global Scholars - це неприбуткова організація, що допомагає українським учням та ученицям здобути повні стипендії для здобуття освіти у престижних школах та університетах США та світу. У цьому році команда UGS планує обрати 50 молодих українців, що вже восени вступатимуть до американських навчальних закладів.

UGS  в цифрах: 6 років діяльності, 100 фіналістів вступили до престижних шкіл-пансіонів і коледжів США, інших країн, здобувши $28,000,000+ у стипендіях, що покривають вартість навчання та проживання за кордоном.

Фіналісти та фіналістки UGS безкоштовно навчаються у приватних школах-пансіонах (Phillips Academy Andover, Deerfield Academy, Choate Rosemary Hall, Emma Willard тощо), а також у престижних університетах, таких як Harvard, University of Pennsylvania, Stanford, Columbia, Dartmouth, MIT та інших.

Що дає участь у Ukraine Global Scholars?

- Професійну та безкоштовну допомогу під час вступу в найкращі школи-пансіони та коледжі США та світу;

- Підтримку під час навчання за кордоном, включно із розміщенням у хост-родинах під час канікул, коли школи закриваються;

- Допомогу із пошуком літніх стажувань у найкращих компаніях України;

- Членство та доступ до всіх ресурсів однієї з найуспішніших спільнот України із глобальним мисленням та можливостями.

Хто може подати заявку?

Кожен український школяр чи школярка, які зараз навчаються у 8-11 класах загальноосвітніх шкіл, володіють англійською мовою та хочуть повернутися до України після навчання за кордоном, можуть спробувати свої сили. Якщо конкурсанти є учасниками предметних олімпіад, різноманітних позакласних конкурсів, спортивних змагань, волонтерських проектів, або вже заснували власний стартап, про це варто  зазначити у заявці.

Як пройти відбір?

Перший етап відбору триватиме до 15 квітня.

Після першого туру (заявка із декількома есе) на конкурсантів очікують онлайн-тести з математики та англійської мови, що схожі на тести SAT та TOEFL. За цим слідує останній раунд – два інтерв’ю з волонтерами та засновниками програми.

Для порад із написання есе та заповнення заявки можна переглянути онлайн-курс UGS “Як вступити до найкращих західних шкіл та університетів”, що знаходиться у відкритому доступі на платформі Prometheus. Також корисно слідкувати за сторінкою програми у Facebook і Telegram каналом (t.me/UkraineGlobalScholars), де фіналісти та фіналістки програми відповідають на поширені запитання.

Заявка на участь розташована тут: https://www.cognitoforms.com/UkraineGlobalScholars1/UkraineGlobalScholarsApplication2021

Вимоги до учасників

Щоб подати заявку на участь у нашій програмі, ви маєте відповідати таким критеріям:

- Ви є громадянином або громадянкою України.

- Ви готові повернутися до України протягом 5 років після здобуття диплома бакалавра в США та бути офіційно працевлаштованим в Україні щонайменше впродовж 5 років. Ми вимагаємо підписання відповідного договору з UGS. Ми також вимагаємо, аби ви стажувалися щоліта в Україні.

- Якщо ви будете фіналістом FLEX у 2021 і вирушите до США у 2021 році, ви не матимете змогу брати участь у нашій програмі цього року. Проте ви можете вступати з-за кордону або після повернення додому в Україну. Якщо ви ще не знаєте, чи поїдете до США, ми рекомендуємо подати заявку до UGS та повідомити нас про результати відбору одразу після їх опублікування.

- Ви є учнем 8-11 класу української школи. Учні 8-10 класів вступають до приватних шкіл-пансіонів спершу. Учні 11 класів зазвичай вступають до коледжів та університетів.

- Ви вже випустилися з української старшої школи, вам 18 років чи менше, і ви НЕ навчаєтеся в українському університеті.

- Ви зразковий учень/учениця з високим середнім балом.

- Ви добре володієте англійською мовою.

- У вас винятковий список позакласних занять та захоплень.

- Ви захоплюєтеся одним або декількома предметами.

- Ваша сім‘я має обмежені фінансові можливості й потребує фінансової підтримки під час процесу вступу. UGS підтримує аплікантів лише з обмеженими фінансовими можливостями, зазвичай із річним доходом (до оподаткування) меншим ніж $30,000.

- Ви мрієте про навчання в найкращих закладах світу та готові дуже багато працювати, щоб вступити.

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.