bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

ALTERNATIVE MODELS FOR LIVING
17.02.2021

 

CANactions School у співпраці з Brno University of Technology — Faculty of Architecture, the City of Warsaw, Museum of Modern Art in Warsaw, the Romanian Order of Architects Bucharest та Bucharest Architecture Annual розпочинають прийом заявок на нову міжнародну освітню програму ALTERNATIVE MODELS FOR LIVING

Програма розглядає підходи до створення більш придатних місць для життя у контексті чотирьох країн — Чехії, Польщі, Румунії та України — щоб запропонувати альтернативні моделі та сценарії розвитку. Через мультидисциплінарний підхід та порівняльний аналіз програма досліджує взаємозв’язок між архітектурою та міським дизайном, політикою та містоплануванням, соціальними і політичними процесами та силами, що впливають на розвиток цих місць.

Програма проходить у форматі онлайн та передбачає тижневий офлайн воркшоп у Києві, Брно, Варшаві чи Бухаресті. Учасники/ці мають самостійно обрати одну з запропонованих підтем, над якою будуть працювати протягом програми під керівництвом відповідної освітньої установи. Вибір підтеми визначить місце офлайн воркшопа, який у червні 2021 року має відвідати учасник/ця.

Освітній процес організовано таким чином, що забезпечено постійний діалог та обмін знаннями між групами учасників/ць, профільними установами, менторами/ками й експертами/ками. Насичена онлайн програма складається з лекцій, дискусій, групової роботи та інпутів фахівців/чинь, які мають великий академічний і практичний досвід, а також добре обізнані у сучасних викликах та процесах розвитку в містах Центральної та Східної Європи.

ДАТИ: 15 квітня –18 вересня 2021

ЛОКАЦІЯ: Бухарест, Брно, Київ, Варшава

ПРОФІЛЬ УЧАСНИКІВ/ЦЬ: Випускники/ці та фахівці/чині галузей архітектури, містобудування та планування, соціології, антропології, політології, культурології та інших суміжних спеціальностей.

ФОРМАТ: П’ятимісячна міжнародна онлайн програма з тижневим офлайн воркшопом

ПАРТНЕРИ: Brno University of Technology — Faculty of Architecture, the City of Warsaw, the Museum of Modern Art in Warsaw, the Romanian Order of Architects Bucharest, the Bucharest Architecture Annual, CANactions School

СТРУКТУРА: Програма складається з трьох частин: (1) Дослідження (2) Системний дизайн (3) Виставка та міжнародна конференція

ВАРТІСТЬ: 950 EUR (10% знижки для випускників/ць CANactions School Alumni та учасників спільноти CANactions за пакетом «повний»).

Вартість включає: участь у програмі (онлайн та офлайн), навчальні матеріали (додаткова література, лекції, зустрічі з експертами/ками), робочі матеріали та поїздки протягом тижневого офлайн воркшопу (включаючи квитки на громадський транспорт).

МОВА: Англійська

КІНЦЕВИЙ ТЕРМІН ПРИЙОМУ ЗАЯВОК: 31 березня 2021 (17:59 СET)

Детальна інформація: https://ukr.canactions.com/alternative-models

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.