bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Комплекс методичних розробок «Обери свій професійний шлях»
12.02.2021

Шановні колеги.

Пропонуємо Вам методичні матеріали, розроблені в межах міжнародного проекту «Життя після конфлікту: реінтеграції ветеранів/ветеранок АТО/ООС, членів їх родин та членів родин, загиблих на сході України, ВПО та інших вразливих груп в суспільстві як запорука соціальної згуртованості в громадах та сталого розвитку в регіоні», присвячені тематиці, що сприяє безконфліктному включенню вразливих груп населення до суспільного, економічного та культурного просторів в громадах.

Комплекс методичних розробок «Обери свій професійний шлях» включає Робочий зошит для школярів та студентів і Поради для батьків, опікунів, психологів, вчителів, соціальних працівників щодо допомоги у професійному виборі. Пам’ятка для школярів «Булінг» спрямована на інформування та попередження насильства в освітньому середовищі.

Для психологів, соціальних працівників і педагогів; батьків і опікунів; школярів та студентів; а також широкої читацької аудиторії.

Ми будемо щиро Вам вдячні  якщо Ви залишите свої враження, побажання та пропозиції, заповнивши нашу анкету

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdQhaXhUm0L4aL4jZpSHPgJd6uljrg5pglJNVFBmQFQoUt-Og/viewform

Продовження розпочатого соціального проєкту буде відбуватися у межах реалізації проєкту  «Життя після конфлікту: реінтеграції ветеранів/ветеранок АТО/ООС, членів їх родин та членів родин, загиблих на cході України, ВПО та інших вразливих груп в суспільстві як запорука соціальної згуртованості в громадах та сталого розвитку в регіоні», ГС «Дім ветерана» (м. Житомир) за технічного адміністрування РЦ «ГУРТ»,  у межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки уряду Королівства Нідерландів.

 Програму ООН із відновлення та розбудови миру реалізують чотири агентства ООН: Програма розвитку ООН (ПРООН), Структура ООН з питань гендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок (ООН Жінки), Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) і Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО).

Програму підтримують тринадцять міжнародних партнерів: Європейський Союз (ЄС), Європейський інвестиційний банк (ЄІБ), Посольство США в Україні, а також уряди Великої Британії, Данії, Канади, Нідерландів, Німеччини, Норвегії, Польщі, Швейцарії, Швеції та Японії.

 

Керівниця проєкту  – Юлія Толмачова

+38067-783-48-14

[email protected]

 

Координаторка проєкту – Юлія Бодашевська

+38097-604-33-30

Yulia_bodash@ukr.net

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.