bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Профілактика та подолання синдрому «професійного вигорання» для лікарів Луганщини
08.02.2021

Центр психосоціального супроводу м. Щастя оголошує набір на безкоштовний онлайн семінар-практикум “Профілактика та подолання синдрому «професійного вигорання»”.

Постійні навантаження та стрес можуть привести до виснаження. Якщо почали помічати втомленість, роздратованість - це може бути симптоми вигорання. Тож це найкращий час подбати про себе, відновити сили та ресурс. Для того щоб досягти найкращого ефекту, варто знати особливості емоційного і професійного вигорання.

Фахівці професій “людина-людина” найчастіше мають синдром «професійного вигорання» роками і навіть після відпустки не відновлюють внутрішні сили повністю.
Ми готові Вас підтримати та запрошуємо долучитися на заняття. Подбайте про своє психічне здоров’я!

Що буде під час базового заняття:

- психоедукація про синдром “професійного вигорання” (причини, стадії, як відстежувати, можливі наслідки при бездіяльності);
- визначення шляхів профілактики та подолання;
- алгоритм дієвого використання антистресових методик;
- вправи на релаксацію;
- поглиблення розуміння себе: емоційний інтелект;
- діагностика синдрому «вигорання», тест «самооцінка стійкості до стресу».

Дата проведення 20.02.2021 початок 11:00, платформа ZOOM

Заняття заплановано провести протягом 2-х годин.

Реєстрація за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/1OglSpiLKep9yI66AhxOX0r3FzcAYvwlDF13valja6ow/viewform?edit_requested=true&gxids=7628

Центр психосоціального супроводу (ЦПСС) м. Щастя під час карантину через можливість поширення коронавірусу COVID-19 надає БЕЗКОШТОВНІ ПОСЛУГИ ОНЛАЙН. Наші клієнти - це переселенці, мешканці населених пунктів уздовж лінії розмежування, волонтери, люди, які мають негативний психологічний вплив через збройний конфлікт в Україні, а також у зв’язку із карантинними заходами через коронавірус; представники професій, які працюють із зазначеними вище категоріями клієнтів (насамперед лікарі, вчителі, працівники поліції, соціального захисту та інших структур.)

Групова та індивідуальна робота у ЦПСС Щастя проходить у рамках проєкту “Психосоціальна підтримка осіб, які постраждали внаслідок конфлікту в Україні” за підтримки Міністерства закордонних справ Німеччини, Malteser International та Мальтійської служби допомоги в Україні, який реалізує ГО Mental Health Service.

 

Контакти

  • 0800-212-401 (лінія працює з 10:00 до 18:00)

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.