bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Co-create with Locals: ПРООН відкриває набір на програму з інновацій для громадських активістів
02.02.2021

Ілюстрація: ПРООН в Україні

За основу взято ілюстрацію, виконану SoftServ

Програма розвитку Організації Об’єднаних Націй (ПРООН) в Україні оголошує набір на експериментальну програму із розвитку інновацій “Co-create with Locals” (англ. «Співтворимо з місцевою громадою») та запрошує громадських активістів із різних куточків України долучитися до розробки довгострокових рішень для примноження позитивних змін у громадах.

Запуск програми здійснюється ПРООН у межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру спільно з Платформою із розвитку інновацій SoftServe, Лабораторією інноваційного розвитку ПРООН, Мережею робочих груп із громадської безпеки та соціальної згуртованості за фінансової підтримки Європейського Союзу та уряду Королівства Нідерландів.

Про Co-create with Locals

Основна мета програми “Co-create with Locals” – навчити громадських активістів ефективно використовувати методи дизайн-мислення, дослідження аудиторії, краудсорсингу та експериментування для впровадження інноваційних і водночас практичних ідей із розвитку громад.

Програма передбачає тримісячний курс, що включатиме:

  • онлайн-зустрічі, лекції та вебінари на платформі Zoom та спільну роботу із використанням платформ Miro та Mural, а також інших сервісів;
  • спільну творчу діяльність на онлайн-платформі з розвитку інновацій SoftServe, де обрані учасники та учасниці зможуть попрактикуватись у використанні конкретних інструментів зі створення, розвитку та тестування ідей;
  • проведення прикладних досліджень у громадах для перевірки дієвості напрацьованих ідей та гіпотез;
  • менторський супровід та зворотній зв’язок для кожної команди, що надаватиметься провідними українськими експертами.

Кого ми шукаємо?

Ми шукаємо лідерів та активістів громадських організацій Дніпропетровської, Донецької, Житомирської, Запорізької, Луганської, Миколаївської, Сумської, Херсонської та Чернігівської областей, що сповнені ентузіазму та вмотивовані до системної та кропіткої роботи з власними ідеями та готові експериментувати.

Як долучитися?

Заповнити форму реєстрації до 14 лютого 2021 р., 23:59 за посиланням.

Що в результаті?

Кожен учасник працюватиме над власним інноваційним проєктом та матиме можливість презентувати його нашим менторам, а також отримати сертифікат про завершення курсу від Програми ООН із відновлення та розбудови миру і партнерів. Ми переконані, що випускники цього практичного курсу перетворять свої ідеї на інноваційні проєкти із розвитку власних громад.

Із докладним розкладом програми можна ознайомитися тут.

Для довідки

Програму ООН із відновлення та розбудови миру реалізують чотири агентства ООН: Програма розвитку ООН (ПРООН), Структура ООН з питань гендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок (ООН Жінки), Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) і Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО).

Програму підтримують дванадцять міжнародних партнерів: Європейський Союз, Європейський інвестиційний банк, Посольство США в Україні, а також уряди  Данії, Канади, Нідерландів, Німеччини, Норвегії, Польщі, Швейцарії, Швеції та Японії.

Лабораторія інноваційного розвитку (Accelerator Lab) ПРООН в Україні – глобальна ініціатива ПРООН, спрямована на визначення, розробку та розповсюдження інноваційних та стійких рішень для місцевих громад. 92 команди Accelerator Labs працюють для 116 країн задля вирішення актуальних у ХХІ столітті проблем у сфері розвитку.

Джерело: https://www.ua.undp.org/content/ukraine/uk/home/recovery-and-peacebuilding/grant-opportunities-UN-RPP/co-create-with-locals/ 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.