bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Кліматичний ворк-кемп в Туреччіні - кампанія 350.org
28.05.2010

В кемпі візьмуть участь молоді лідери-активісти кліматичного руху зі Східної Європи, Росії, України і Центральної Азії.

Тижневий тренінг буде проводитись двома мовами - Англійською і Російською. Завдання тренінгу - познайомити і об’єднати зусилля російськомовних і англійськомовних кліматичних активістів, як досвідчених, так і тих, хто тільки знайомиться з кліматичним рухом.

Якщо ти молодого віку, активний, тебе хвилюює процес зміни клімату і його зв’язок з соціальним розвитком; якщо ти шукаєш нові шляхи вираження свого творчого потенціалу і усвідомлюєш відповідальність перед майбутнім; якщо ти намагаєшся поєднати традиційні методи організації цивільного руху з новими інформаційними методами, цей кемп саме для тебе.

Приєдуючись до нас ти долучаєшся до співпраці з великою дружньою, молодою і активною командою соціальних активістів зі всього світу. Запрошуємо тебе долучатисядо цього тижня дискусій, тренувань, співпраці та вироблення стратегії розвитку нашого спільного майбутнього!

На кемпі ти:
 

  • маєш можливість працювати разом з засновниками кампанії і руху 350.org, російськомовними кліматичними адвокатами і досвідченими кліматичними активістами;
  • дізнаєшся як і коли краще розпочинати розвиток руху в своєму місті, принципи його координації, різні методи його розвитку, дізнаєшся про останні наукові данні в сфері зміни клімату;
  • знайдеш багато друзів з якими зможеш поділитися своїм власним досвідом, думками, світоглядом і планами на майбутнє.

Останній день подання заявки - 6 червня.

Якщо ти зацікавився цією подією - не вагайся, подавай заявку на участь за цією адресою сьогодні: 350.org/ylc2010apply

Після подання заявки ми з’вяжемось з тобою для з’ясування усіх питань, пов’язаних з транспортом, розміщенням і іншими можливими питаннями.

Інформація тут про тренінг: http://www.350.org/ylc2010

Подати заявку: http://www.350.org/ylc2010apply

Адреса для додаткових запитань - [email protected]

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.