bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс на участь в тренінговій програмі “Кримський громадський простір”
27.05.2010

Громадська організація Центр регіонального розвитку «Топ-Кая» оголошує конкурс на участь в тренінговій програмі в рамках проекту «Кримський громадський простір». Потенційні учасники: представники громадських організацій та ініціативних груп АР Крим. Пріоритетні регіони: Західний, Північний, Центральний та Східний Крим.

Компоненти тренінгової програми:

 

  • перший рівень: 4 дводенні тренінги на тему «Розуміння донора та підготовка заявки на отримання гранту», які будуть проведені в період червень-липень 2010 р. в містах Північного, Центрального та Східного Криму (орієнтовно в Джанкої, Красноперекопську, Білогорську та Феодосії);
  • другий рівень: п’ятиденна школа громадської активності, учасники якої будуть запрошені з числа успішно закінчивших перший рівень навчання. Під час школи будуть розглянуті такі теми як менеджмент проекту, PR та робота зі ЗМІ, адвокасі та ін. Робоча мова тренінгів: українська та російська.

Учасники всіх тренінгів будуть забезпечені харчуванням, проживанням та роздатковими матеріалами. Проїзд до місця проведення тренінгу учасники сплачують самостійно.

Для участі в тренінговій програмі необхідно заповнити аплікаційну форму, яка додається до даного оголошення, та надіслати її на адресу [email protected] до 06 червня 2010 р.

Проект «Кримський громадський простір» реалізовується Центром регіонального розвитку «Топ-Кая» за фінансової підтримки Національного Фонду Демократії (NED) (США) та спрямований на посилення взаємодії та співпраці між кримськими громадськими ініціативами.

Контакти

  • Андрій Круп’як
  • Олександра Целіщева
  • ЦРР «Топ-Кая»
  • [email protected]
  • Тел. 067 25-34-226 Андрій Круп’як Тел. 050 66-40-616 Олександра Целіщева

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.