bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг «Розбудова енергетичної стійкості та самодостатності ОТГ в Україні»
07.01.2021

USAID Проєкт енергетичної безпеки у співпраці з Експертним центром з питань безпеки - Україна  реалізує грантову ініціативу «Енергетична стійкість Об’єднаних Територіальних Громад (ОТГ) та підтримка жіночого лідерства».

Ініціатива має на меті підвищення рівня обізнаності жителів громад Запорізької, Харківської, Донецької, Луганської, Сумської, Миколаївської та Херсонської областей про можливості зміцнення енергетичної самодостатності громади та посилення ролі жінок-лідерок у реформі децентралізації.

В ході реалізації проекту буде проведено триденні тренінги на тему «Розбудова енергетичної стійкості та самодостатності ОТГ в Україні».

Ключовими темами тренінгів буде: оцінка місцевого потенціалу та ресурсів для розвитку енергетичних проєктів ОТГ, купівля електроенергії в умовах нового ринку електричної енергії, як економити енергетичні ресурси ОТГ, фандрайзинг тощо.  Також учасникам буде надана експертна допомога та підтримка у підготовці програм сталого енергетичного розвитку їх громад. 

Окрім того, за підсумками проекту в квітня 2021 року в м. Київ заплановано проведення підсумкової конференції, на яку, окрім учасниць  тренінгів, буде запрошено представників органів державної влади, фондів, енергетичних компаній, потенційних інвесторів з метою налагодження комунікації та партнерських зв’язків.

Участь у тренінгах та у підсумковій конференції в м. Києві, а саме проїзд, проживання, харчування та забезпечення навчальним матеріалом повністю покривається проектом.

До участі в тренінгах запрошуються представниці ОТГ Черкаської, Чернігівської, Кіровоградської, Житомирської, Одеської областей, які зацікавлені в енергетичному розвитку та енергетичній незалежності власних громад

Для участі в тренінгу необхідно заповнити анкету: https://forms.gle/PPnGcXvGiRgEZbo49 

Кінцевий термін для заповнення анкети – 15 січня 2021 р.

У разі виникнення запитань просимо звертатись за електронною адресою [email protected]

Довідково: 

USAID Проект енергетичної безпеки є проектом технічної допомоги Уряду України з метою посилення енергетичної безпеки країни.

Коментарі

Ольга Ферар   1196 днів тому   #  

Коли з Рівненської можна буде подаватись?

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.