bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Літня дебатна школа для тренірів в Бердянську
25.05.2010

З метою розвитку громадянського суспільства, демократичних свобод (наприклад свободи висловлювання) через популяризацію та впровадження технології публічної дискусії в іноваційно - виховний процес навчальних закладів України в період з 28.06 по 3.07.2010 р. у місті Бердянську, на березі мальовничого Азовського моря пройде всеукраїнська літня дебатна школа для тренерів.

Організаторами Школи виступають Бердянський державний педагогічний університет та громадська організація молодіжний клуб „Співдружність”. Літня Дебатна Школа Для Тренерів - це…

Протягом сонячних літніх днів ви маєте можливість вдосконалити свою майстерність та дебатні навички, поділитися знаннями з іншими, конструктивно та весело програти в дебати, зробити крок до особистого вдосконалення . А крім того, отримати море задоволення від спілкування з друзями та однодумцями, ласкавого сонця та природи берегів Азовського моря. Під час школи заплановано підготувати 40 тренерів (що працюватимуть в своїх навчальних закладах за принципом „рівний – рівному”) для проведення тренінгів для молоді за програмою „Дебати ”.

Культурна програма передбачає екскурсію містом та відвідування музеїв (за бажанням). У
часники Школи У Школі будуть приймати участь наступні групи:

  1. Група школярів 9-11 класів (20 учасників), які мають дебатний досвід і бажають протягом 2010/2011 н.р. працювати тренерами-волонтерами в своїх навчальних закладах за тренінговим модулем «Навчаємось дебатувати».
  2. Група студентів з досвідом гри в дебати (20 учасників) , які мають дебатний досвід і бажають протягом 2010/2011 н.р. працювати тренерами-волонтерами та суддями в своїх навчальних закладах за тренінговим модулем «Навчаємось дебатувати».
  3. Група педагогів-тренерів (10 учасників), які будуть супроводжувати школярів , а під час роботи «школи» працювати над створенням тренінгового модуля «Навчаємось дебатувати» та проводити заняття зі студентами та школярами.
  4. Група тренерів-експертів (5 осіб), які під час «школи»бажають працювати на громадських засадах над створенням тренінгового модуля «Навчаємось дебатувати» та проводити заняття зі студентами, школярами та педагогами.

УМОВИ УЧАСТІ Реєстраційний внесок для участі в Школі складає 320 грн., який покриває затрати на проживання, харчування, організаційний внесок упродовж 6 днів ( з 12.00 28 червня по 14.00 3 липня). Внесок сплачується безпосередньо під час реєстрації. Умови проживання-студентська база відпочинку ( кімнати для проживання для 5-6 осіб, душ та туалет - на вулиці).

Оргкомітет залишає за собою право конкурсного відбору учасників.

ЯК ВЗЯТИ УЧАСТЬ? Щоб взяти участь у Школі необхідно надіслати заповнену анкету (додається) на електронну пошту friend@вerdyansk.info або [email protected] до 13 червня включно. Перевага надається заявкам, які отримані першочергово. До 15 червня оргкомітет надішле учасникам школи офіційні запрошення, програму або повідомить про результати відбору за телефоном.

За додатковими питаннями звертатись до директора «школи», керівника молодіжного клубу «Співдружність» Масютіної Марини Едуардівни ([email protected], тел. 0504848693)

Контакти

  • Масютіна Марина Едуардівна
  • молодіжний клуб ”Співдружність”
  • [email protected]
  • тел. 0504848693

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.