bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Вебінар: «Комунікація і криза. Як громадам протистояти викликам?»
09.12.2020

Колеги, запрошуємо на вебінар: «Комунікація і криза. Як громадам протистояти викликам?»

Коли: 14 грудня о 12:00

Глобальна #пандемія 2020 принесла безліч викликів, внаслідок чого місцеві громади стикаються з викликами в проблемі медицини, підтримки місцевої економіки, дефіциту бюджету, недовіри до дій влади та дезінформацією. На цьому фоні громади в Україні ще й зіштовхуються з “кризами зростання” в процесі набуття нових повноважень та вибудовування ефективних систем управління.
 

#Комунікації - незамінний ресурс, який допомагає громадам не тільки протистояти викликам і успішно діяти в період криз, а й “гасить” агресію, протистоїть дезінформації, мотивує до дій, стимулює до співпраці.
 
Насправді можна навчитись керувати проблемами й будувати якісний діалог в громадах. А як це зробити, ми вам розкажемо на вебінарі: «Комунікація і криза. Як громадам протистояти викликам?»
 
У першій частині ми дізнаємось які #кризи впливають на сьогодення, типи і види криз. Які вміння й навики потрібні комунікаційнику під час кризи? Як приймають інформацію під час криз різні типи людей? Яка роль One voice в комунікаціях під час кризи? Інструменти антикризових комунікацій та багато іншого.
Запрошена експертка: Оксана Піднебесна - журналістка, регіональний консультант з комунікацій Одеського регіонального відділення Асоціації міст України.
 
А вже у другій частині ми дізнаємось про комунікації в новостворених громадах.
- Як оцінювати ефективності послуг влади з погляду задоволення потреб громадян;
- Як розробити програму підвищення рівня знань працівників місцевої влади щодо наявних механізмів взаємодії з громадськістю та вміння їх застосовувати;
- Як вдосконалити механізми регулювання процесів обміну інформацією (вивчення громадської думки, своєчасне прогнозування громадського невдоволення та інше);
- Як створити єдині центри для координації дій у процесі комунікативної діяльності - центри (онлайн-платформи) комунікацій влади і громадськості, внутрішньої комунікації, зовнішньої - для налагодження партнерської співпраці;
 
Запрошена експертка: Оксана Орел - аспірантка ОРІДУ- НАДУ, голова “Центру розвитку “Відродження “.

Коли: 14 грудня о 12:00
Посилання на прямий ефір у ZOOM буде надіслано після реєстрації: https://tinyurl.com/y6stvxx3

Організатор - Інститут Політичної Інформації – ІПІ за підтримки
Медійна Програма, Internews

 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.