bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Оголошено про початок Міжнародного молодіжного конкурсу «Місцеві єврейські кладовища» 2020/2021
04.12.2020

У цьому контексті Європейська ініціатива зі збереження єврейських кладовищ (ESJF) та Centropa реалізовують освітній проект з тим, щоб заохотити вчителів використовувати місцеві єврейські кладовища як джерела до вивчення локальної історії.

Однією з ключових активностей проекту є конкурс “Місцеві єврейські кладовища”, в рамках якого можна створити конкурсну роботу в одній з трьох категорій:

Фільми;

Профайли єврейських кладовищ на Google Sites;

Онлайн брошури.

Тематика конкурсних робіт повинна стосуватись локального єврейського кладовища: його історії, сучасному вигляду, викликам сьогодення, біографії відомих осіб, які поховані на кладовищі, особливості надгробного орнаменту і написів (епітафій), тощо.

До участі в конкурсі приймаються роботи учнівства та студенства з Грузії, Литви, України, Угорщини, Польщі, Словаччини та Хорватії.

Кінцевий термін подання робіт: 25 березня 2021 р.

Презентація найкращих проєктів та офіційна церемонія нагородження пройде в травні 2021 року. Конкурсні роботи переможців будуть розміщені на освітніх інтернет ресурсах Centropa та ESJF на правах загального доступу.

Зв’яжіться з регіональним координатором Андрієм Кошельником ([email protected]), якщо потребуватимете додаткової поради чи допомоги, або пишіть нам у Facebook: https://www.facebook.com/RescuebyRecognition/posts/158447519327075!

Чекаємо з нетерпінням на Ваші проекти!

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.