bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Громадянське представництво в дії!
29.10.2008

Ресурсний центр ГУРТ за підтримки Програми Матра КАП Посольства Королівства Нідерландів в Україні розпочинає новий проект "Підсилюючи голос громадськості".

Проект спрямований на розвиток спроможностей інститутів громадянського суспільства проводити результативні кампанії громадянського представництва (адвокасі) у Житомирській, Київській, Полтавській, Рівненській, Сумській, Черкаській та Чернігівській областях. Протягом року зацікавлені організації матимуть можливість пройти навчання та отримати консультації від кращих українських практиків громадянського представництва.
 
Особливістю навчань є їх спрямованість на вирішення конкретного питання, що актуальне для місцевої громади. Перше навчання відбудеться 8-9 листопада 2008 р. у Сумах. Тема тренінгу: Громадянське представництво: створення комунальних установ. Тренінг проводитимуть Віктор Бобиренко (Суми) та Ганна Кіященко (Полтава).
 
Зацікавлені організації Сумської області можуть надіслати заявки на участь у тренінгу, що мають включати:
 
1. Назву організації
2. Контактну інформацію організації
3. ПІБ та посада представника організації для участі у тренінгу
4. Коротке пояснення, чому представнику організації потрібно взяти участь у тренінгу, обов'язково демонструючи зв'язок/інтерес до питання створення комунальних установ (не більше 15 рідків)
 
Заявки потрібно надіслати на адресу [email protected] з позначкою "Адвокасі Суми" до 18:00 3 листопада 2008 р.
 
Наступні навчання відбудуться у Рівному 13-14 грудня 2008 р. та Житомирі 15-16 грудня 2008 р. Спрямованість цих навчань зараз уточнюється з місцевими організаторами. Представники організацій Рівненської та Житомирської областей можуть запропонувати конкретні питання, які актуальні для місцевих громад. Просимо надсилати пропозиції на адресу [email protected] з позначкою "Адвокасі Рівне/Житомир" до 18:00 10 листопада 2008 р.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.