bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Інструмент PESTEL: Як і коли його використовувати. Онлайн-захід для бізнесу та бізнес-об’єднань
30.11.2020

При аналізі підприємства не слід обмежуватись лише внутрішньою ситуацією, адже в такому випадку дослідження не є репрезентативним. Також не завжди достатньо аналізувати суто галузь чи конкурентів на ринку. Важливо мислити глобально, аби зрозуміти, що допомагає/заважає компанії розвиватися. Пандемія чи будь-яка інша криза – це не ситуація всередині компанії чи галузі, а щось значно глобальніше, адже впливає на нашу діяльність. Для керівника підприємств важливо мати заготовлені плани B, C, D, які можна застосувати у момент кризи.

3 грудня в рамках «ЕСТАФЕТИ ДОСВІДУ – 10 РЕГІОНІВ УКРАЇНИ» відбудеться онлайн-захід Рішення для бізнесу. Інструмент PESTEL: Як і коли його використовувати. Онлайн-захід для бізнесу та бізнес-об’єднань.

На заході ми поговоримо про те, як правильно вибрати сегмент необхідний саме для Вас і правильно визначати точки болю та потреби клієнта. 

Проект орієнтований на обмін досвідом, налагодження контактів та співпраці з представниками бізнесу та бізнес-об’єднань різних регіонів країни. Онлайн-захід відбудеться за участю підприємців та бізнес-асоціацій, зокрема Одеси. 

 

Коли: 3 грудня, 15:00-17:20.

Де: Онлайн-платформа ZOOM.

Для кого: для підприємців та лідерів бізнес-об’єднань.

Зустріч відбудеться за участі представників бізнесу та бізнес-об’єднань Одеси.

 

Насичена та динамічна програма включає:

  • інформацію про можливості та ресурси, які регіональні бізнес-об’єднання Одеси пропонують своїм членам;
  • проведення PESTEL-аналізу під час групової роботи;
  • панельну дискусію власників бізнесу в Одесі для обговорення актуальних бізнес-трендів та успішних управлінських рішень;
  • розбір реальних бізнес-кейсів підприємців на базі стратегічних та маркетингових інструментів підвищення ефективності бізнесу.

 

Реєструйтесь за посиланням та приєднуйтесь до участі, щоб разом розвивати український бізнес!

Проект відбувається в рамках ініціативи «Ефективні бізнес-об’єднання – спроможний бізнес – сильна країна», що реалізовується ГО «Клуб Ділових Людей Україна» за підтримки Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України» (КЕУ). 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.