bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Запрошуємо в проєкт «PEACEBUILDING EsP Lab. Лабораторія миротворення Східного партнерства».
16.11.2020

Запрошуємо в проєкт PEACEBUILDING EsP Lab. Лабораторія миротворення Східного партнерства”. Ти зможеш напрацювати нові інструменти та підходи у роботі з людьми, які постраждали від збройного конфлікту, обмінятися досвідом та налагодити співпрацю з організаціями країн Східного партнерства.  

Проєкт втілює ГО “Центр зайнятості Вільних людей” в рамках конкурсу проєктів щодо Східного партнерства Європейського Союзу за підтримки Представництва Фонду Конрада Аденауера в Україні. за підтримки Фонду Конрада Аденауера. За шість років діяльності в напрямку розбудови миру, з нашою допомогою понад 30 тис. людей здобули нові навички чи професію, знайшли роботу або відкрили власний бізнес. 

Проєкт складається з: 

  • трьох онлайн-лабораторій, кожна з яких триватиме три години:  

          8/12 -  Employment & Education for Peace  

          11/12 -  Self-Employment & Social Entrepreneurship for Peace  

          15/12 -  Creative Tools & Approaches for Peace. Community Building and Personal Well-Being 

  • спільного напрацювання інструментів для роботи з людьми, які постраждали від збройних конфліктів 

  • онлайн-платформи для подальшої комунікації, обміну досвідом та нетворкінгу 

Прийом заявок на участь триває до 1 грудня: https://goo.su/2VQ1  

Для кого? 

  • представники/ці громадських організацій, які працюють у сфері розбудови миру, або надають послуги людям, постраждалим від збройних конфліктів, з країн Східного партнерства (Україна, Вірменія, Грузія, Азербайджан, Молдова, Німеччина, Росія, Білорусь) 

  • представники/ці державних організацій  (соціальних служб, центрів зайнятості тощо), які працюють, або надають послуги людям, які постраждали від збройного конфлікту (ВПО, ветерани та члени їх сімей тощо) 

Чому це важливо? 

На території п’яти із шести держав-партнерів Східного партнерства тривають збройні конфлікти в гарячій або замороженій̆ фазах. Мирне співіснування  та безпека сьогодні є найважливішими цінностями людей, як в Україні, так у світі. Ми віримо, що “Лабораторія миротворення Східного партнерства” допоможе посилити наші індивідуальні та спільні зусилля в подоланні наслідків збройних конфліктів та об’єднатись заради миру.

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.