bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Рішення для бізнесу: Систематизація бізнесу за допомогою бізнес-моделей
03.11.2020

При веденні бізнесу важливо тримати в фокусі декілька точок уваги: клієнти, постачальники, фінанси, персонал, маркетинг тощо. Зрозуміло, що ці елементи взаємозалежні і повинні функціонувати синхронно. Водночас керівник не одразу може побачити ситуацію в кожному секторі. Для цього існує бізнес-модель Олександра Остервальдера та Іва Піньє. Ця система допомагає розкласти всі елементи в одну площину, побачити, наскільки синхронно вони взаємодіють, і визначити слабке місце, якщо таке є.

5 листопада в рамках «ЕСТАФЕТИ ДОСВІДУ – 10 РЕГІОНІВ УКРАЇНИ» відбудеться онлайн-захід «Рішення для бізнесу: Систематизація бізнесу за допомогою бізнес-моделі Олександра Остервальдера та Іва Піньє». Під час зустрічі учасники, застосовуючи цю бізнес-модель, спробують на прикладі практичного кейсу описати діяльність компанії, її «вузькі» місця і можливі точки росту.

Проект орієнтований на обмін досвідом, налагодження контактів та співпраці з представниками бізнесу та бізнес-об’єднань різних регіонів країни. Онлайн-захід відбудеться за участю підприємців та бізнес-асоціацій Миколаєва.

 

Коли: 5 листопада 2020 р.

Де: Онлайн-платформа ZOOM

Початок заходу: о 15:00

Для кого: для підприємців та лідерів бізнес-об’єднань

Насичена та динамічна програма включає:

  • інформацію про можливості та ресурси, які регіональні бізнес-об’єднання Миколаєва пропонують своїм членам;
  • розгляд бізнес-моделі Остервальдера і Піньє;
  • панельну дискусію власників бізнесу в Миколаєві для обговорення актуальних бізнес-трендів та успішних управлінських рішень;
  • розбір реальних бізнес-кейсів підприємців на базі стратегічних та маркетингових інструментів підвищення ефективності бізнесу.

Реєструйтесь за посиланням та приєднуйтесь до участі, щоб разом розвивати український бізнес!

Проект відбувається в рамках ініціативи «Ефективні бізнес-об’єднання – спроможний бізнес – сильна країна», що реалізовується ГО «Клуб Ділових Людей Україна» за підтримки Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України» (КЕУ). 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.