bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Навчання новообраних депутатів місцевих рад
29.10.2020

Якщо Ви стали депутатом місцевої ради - тоді наше навчання для ВАС!!!

Серія з 13 онлайн семінарів з найактуальніших питань депутатської діяльності!

Найкращі вітчизняні експерти з питань місцевого самоврядування, бюджетної сфери, земельних відносин, житлово-комунального господарства, прозорості та підзвітності, особистісного розвитку!

Участь безкоштовна.

Щоб стати учасником навчань достатньо заповнити форму – ФОРМА

Остання термін реєстрації – вівторок 3 листопада 12.00.

Після реєстрації організатори зв’яжуться з вами та нададуть календар заходів та технічні умови участі.

Депутати, які візьмуть участь у не менш як 2/3 онлайн семінарів (9 з 13), отримають Сертифікат а також друковані посібники «Чого не знає депутат?».

Навчання відбувається в рамках проекту «Місцеве самоврядування. Крок до ефективності» у партнерстві з Представництвом Фонду Конрада Аденауера в Україні.

З метою дотримання Загального регламенту про захист даних (GDPR) (Регламент (ЄС) 2016/679) надані персональні дані будуть використовуватися Фондом Конрада Аденауера за Свободу виключно для виконання своїх юридичних зобов’язань відповідно до німецького та європейського законодавства стосовно управління проектами та підзвітних державних витрат. Надані особисті дані будуть використовуватися Фондом для підтримки контакту з учасниками в контексті програм Фонду, надсилання необхідних повідомлень та запрошень на заходи. Підписуючи цю форму, учасники погоджуються надати всі необхідні дані та дають згоду на використання цих даних виключно для згаданих цілей.

 

 

Контакти

  • www.ipo.org.ua

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.